Baladre participa al «PORRAT DE SANT BLAI DE POTRIES», el 7 de febrer de 2016 amb l’espectacle: “Sarau Mediterrani».

El Grup de Danses Baladre de Muro participa en aquesta edició 2016, el diumenge dia 7 de febrer, des de les 13’00 h. fins les 14’30 h. i des de les 18’00 h. fins les 20’00 h. representant l’espectacle: “Sarau Mediterrani”.

Arriba el Porrat de Sant Blai Potries 2016 que es celebra en el cap de setmana del 5 al 7 de febrer. El Porrat de Sant Blai de Potries, és una festa que està declarada d’interès turístic al País Valencià i que rep la visita de milers de persones, on es celebra diferents actes firers i festius com ara: el Mercat del Trenet Sant Blai, teatre de carrer, exposicions, gastronomia i altres.

PROGRAMACIÓ ESPECTACLE DE BALADRE AL POBLE DE POTRIES
Diumenge 7 de febrer:
Lloc: per tot el recorregut del Porrat de Sant Blai del poble de Potries.
13’00h – Eixida de missa (en acabar la missa, senyorets i llauradors volen ballar).
14:00h – Molt d’empatx (un ballador golós queda enfitat).
18’00h – Eixida de Missa (en acabar la missa, senyorets i llauradors volen ballar).
18:45h – Molt d’empatx (un ballador golós queda enfitat).
19:30h – Sarau popular (tocarem els balls més coneguts per tots i podran participar visitants de la fira, veïns i tots els que vulguen.

Baladre a representa a Potries l’espectacle “Sarau Mediterrani”. Este espectacle vol ser un repàs per les tradicions, costums, músiques i balls dels pobles de la mediterrània.
Senyorets i llauradors canten i ballen junts. Comptes, romanços, i pregons a la antiga. la trilla i els cants de batre, les danses de pobles germans.