2023 fins a…

2023 fins a…


 

El Grup Baladre participa en el: «XXVIII Aplec de les Danses dels Pobles de la Serra Mariola en Gaianes – 15/06/2024.

Enguany 2024, celebrem en Gaianes el “XVIIIè Aplec de Danses dels Pobles de la Mariola”. En total seran 10 pobles, que ballaran pels carrers de Gaianes, mostrant les similituds i diferències de les seues respectives dansades tradicionals, que com sabem, venen de les mateixes arrels i que les fan ser germanes i úniques i distintes al mateix temps, fet el qual enriqueix la cultura valenciana i reforça la identitat de cada poble. Tant de bo que fa que ens sentim orgullosos dels nostres costums i també que coneguem i valorem les dels altres i ballem i fem festa tots junts, fomentem l’alegria, la germanor i sobretot, la pau entre els pobles!
Aplec 2024, pobles participants: Agres, Castalla, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Muro, Alcoi, Penàguila, Bocairent, Planes i Gaianes
Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat portar avant el projecte de fer «L’Aplec de Danses de la Serra Mariola», amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l’abast geogràfic d’aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional. El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005. Enguany 2024, el poble organitzador serà Gaianes, el 15 de juny de 2024 a les 19’00 h.

Horaris i programació de l’Aplec de Danses dels pobles de la Mariola: Gaianes 2024:
19:00h CERCAVILA:
 Començarà a les 19:00h des del Centre Cultural. L’itinerari des del Centre Cultural “Júlia Pérez” al Carrer L’Hort, Carrer Calvari, La Creu, Carrer Benicadell, Carrer Mare de Déu de La Llum, fins a davant de la cooperativa, allí es formaran tots els pobles per començar les seues dansades. Ordre dels grups: Agres, Castalla, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Muro, Alcoi, Penàguila, Bocairent, Planes i Gaianes.
19:30h: COMENÇAMENT DE L’APLEC I LES DANSADES: L’ordre d’eixida serà: Agres, Castalla, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Muro, Alcoi, Penàguila, Bocairent, Planes i Gaianes. Davant de la farmàcia cada poble començarà la seua dansa, el recorregut serà, Carrer Mare de Déu de la LLum, Carrer Mare de Déu del Carmen, fins la plaça Major, allí cada poble a l’arribar s’ubicarà amb el seu cartell, quan arribe Gaianes que serà l’últim poble per ser l’amfitrió i acabe la dansada, es faran els dos balls en comú: el Fandango Masero d’Agres, per recordar l’anterior Aplec i després la Dansà de Gaianes, l’ultima cobla des del: “corrido fins a les voltes”.
21:30h: SOPAR-SARAU: A continuació, el poble de Gaianes convidarà als col·laboradors: balladors, balladores, músics, xiquets i xiquetes que ens ajuden en l’organització de l’Aplec, al sopar en la Pista Poliesportiva “Júlia Pérez”.
23:00h: SARAU: Sarau popular i ball tradicional amb la música de totes les rondalles dels grups de danses que formen l’Aplec de Danses de la Mariola.


 

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro organitzen i participen en les «Danses de Muro a la Plaça del Palau», del 28 de maig a l’1 de juny de 2024.

S’apropa el mes de juny i arriba la festivitat de les «Danses de Palàcio« del poble de Muro, aquest any se celebren del 28 de maig a l’1 de juny:
Programació:
  -Dimarts 28 de maig: carrer St. Roc.
  -Dimecres 29 de maig: pedania de Setla de Nunyes.
  -Dijous 30 de maig: placeta Molina fins l’Església.
  -Divendres 31 de maig: plaça de Palàcio.
Horari per als quatre dies: a les 20.00 h es tira el primer tro, anunciant la Dansà.
A les 20.30 h, es tira el segon tro i comença la Dansà. Divendres el inici de la Dansà serà a les 21’00 h.
 -Dissabte 1 de juny:
Danses de Muro al carrer i plaça de PALÀCIO:

  19:30h. Cercavila des de la seu de La Xafigà i Baladre (antiga estació). Recorregut de la cercavila: Eixida del Carrer Gandia, seu de la Xafigà i Baladre. Carrer Central, Avinguda Alcoi, Carrer Sants de la Pedra, Carrer Sant Antoni, Carrer Papa Juan XXIII, Plaça Palàciofins a arribar al Santíssim.
   20:30h. Dansà tradicional de Muro del Carrer i Plaça del Palau.
   22:00h. Sopar de faixeta 
   23:00h. Sarau popular a la valenciana a càrrec de la Rondalla Baladre.
Lloc: Plaça Palàcio de Muro.


 

Baladre col·labora i participa en l’animació de la «X Cursa Solidària del Dia de la Dona» 09/03/2024.

El Grup de Danses Baladre de Muro, estarem el dissabte 9 de març a les 17’30h davant de la nostra seu (el Moll de l’Estació), animant amb la nostra música i balls tradicionals, el pas de les corredores de la «X Cursa Solidària del Dia de la Dona», del poble de Muro.

Cada vegada són més les entitats i els organismes que amb motiu del Dia Internacional de la Dona, organitzen activitats per a reivindicar els drets de les dones. Així ho ha fet el Club Les Llebres de Muro, que ha organitzat la X edició de la Cursa Solidària del Dia de la Dona. L’acte es durà a terme a les 17:30h del dissabte 9 de març, i l’eixida es realitzarà a la Plaça del Matzem. En aquesta cursa es podrà triar entre dos modalitats, o la de 7 km. per als corredors, i de 4 km. per a caminants. Les inscripcions podran fer-se a la web del Club Les Llebres, o de forma física al Castell de la Plaça Matzem. Els beneficis d’aquesta cursa aniran destinats a l’Associació Contra els Trastorns de la Conducta Alimentària ‘Punt i Coma’.


 

L’Escola de Danses del Grup Baladre de Muro col·labora amb els esportistes del “Trail Ultra Mediterrània”, 27/01/2024.

Este mes de gener se correra el “Trail Ultra Mediterrània”. Este Trail recorrerà en dies i modalitats diferents les muntanyes de l’interior de la província d’Alacant i el sud de València. El dissabte 27 de gener a les 07:15 h. (del matí), té lloc en el poble de Muro l’eixida del Trail modalitat MAX que té un recorregut de 46 km per les muntanyes de la zona. L’Escola de Danses de Baladre, participa ballant i farà la seua primera actuació eixe dia, per a col·laborar també en aquest esdeveniment esportiu i fomentar així la cultura i tradició dels balls valencians a les nostres comarques, aquest Trail té l’eixida des de la plaça Matzem de Muro i la nostra tasca consisteix en fer dos sessions de balls en el punt de concentració i eixida dels corredors, de la mà dels menuts i grans de la nostra escola de danses Baladre, una a les 07:30 h. i l’altra a les 07:50 h.


 

Fireta de St. Antoni 2024 (Muro), dies 19, 20, 21 (gener). 40 Aplec de Danses el 21/01/2024.

El Grup de Danses Baladre a la Fireta Sant Antoni de MURO, “XL Aplec de Danses” de la Fireta 2024. Dies 19, 20, 21 de gener (2024).
La fira de Sant Antoni, és una manifestació festiva típicament murera del mes de gener, en la que es desenvolupen activitats culturals com a mostrari de la tradició i el quefer autòcton, en la que podem delectar-nos amb diferents activitats entre les quals destaquen la música i la dansa. Enguany 2024, contem en el nostre “XL Aplec de Danses”, del dia 21 de gener a les 11’00h. amb la visita del Grup Acataifa del poble de Gàldar en l’illa de Gran Canària (Las Palmas), el qual ens mostrarà el seu folklore i tradicions, donant a conèixer manifestacions culturals vingudes d’altres terres, ballant i tocant al costat dels Grups Baladre i la Xafigà de Muro.
-Dissabte 20 de gener: 12’30h: S’interpretarà l’himne del Tio Pep, amb el Cor Parroquial, el Cor de l’Associació de Pensionistes UDP “Penya el Frare”, la Rondalla del Grup Baladre, la Lira i Rondalla la Rebolikà i la Xafigà a la Placeta Molina. A continuació, inauguració oficial del mercat, amb el pregó dels personatges. 19’00h: Al Centre Cultural Polivalent de Muro, l’Espectacle «Sonidos del Alisio» del Grup Acataifa (Gran Canària).

-Diumenge 21 de gener: 11’00h: «XL Aplec de Danses», des de la Plaça Molina fins a la Plaça del Matzem.
09.00h:
 Despertada a càrrec del Grup de Dolçainers La Xafigà.
Actuació dels grups:
*Grup Acataifa del poble de Gàldar en l’illa de Gran Canària (Las Palmas),
*Grup de Danses Baladre de Muro.
*Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà (Muro).

************

Intercanvi cultural del Grup Baladre de Muro i participació en la nostra Fireta de St, Antoni, del grup «Acataifa ACMF» illa de Gran Canària (Las Palmas) – Gener 2024.

El grup Acataifa ACMF, ens visita en el poble de Muro, en la nostra Fireta de Sant Antoni del Porquet els dies: 19, 20 i 21 de gener de 2024. Aquest grup canari representarà un espectacle en solitari on ens mostraran les músiques, balls i tradicions vingudes des de les meravelloses illes afortunades, en concret del poble de Gàldar en l’illa de Gran Canària, oferint-nos als murers i visitants de la fireta, el seu espectacle «Sonidos del Alisio» el dissabte 20 de gener a les 19’00 h.  en el Centre Cultural Polivalent de Muro.

L’endemà diumenge dia 21 a les 11’00h del matí, el grup Acataifa conjuntament amb el Grup Baladre i els xirimiters de La Xafigà participaran en el: “XL Aplec de Danses de la Fireta de Sant Antoni” des de la Plaça La Vila fins a la plaça Matzem.


 

Intercanvi cultural del Grup Baladre de Muro i «Acataifa ACMF» illa de Gran Canària (Las Palmas) – Gener i novembre de 2024.

El Grup Baladre organitzem un intercanvi cultural amb el grup de música i ball tradicional: “Acataifa ACMF” del poble de Gàldar en l’illa de Gran Canària (Las Palmas), situat al nord-oest de l’illa de Gran Canària, a 27 quilòmetres de la capital insular, tocant al nord amb l’oceà Atlàntic.

El grup Acataifa ACMF, ens visita en el poble de Muro, en la nostra Fireta de Sant Antoni del Porquet els dies: 19, 20 i 21 de gener de 2024. Aquest grup canari representarà un espectacle en solitari on ens mostraran les músiques, balls i tradicions vingudes des de les meravelloses illes afortunades, en concret del poble de Gàldar en l’illa de Gran Canària, oferint-nos als murers i visitants de la fireta, el seu espectacle «Sonidos del Alisio» el dissabte 20 de gener a les 19’00 h. en el Centre Cultural Polivalent de Muro.

L’endemà diumenge dia 21 a les 11’00h del matí, el grup Acataifa conjuntament amb el Grup Baladre i els xirimiters de La Xafigà participaran en el: “XL Aplec de Danses de la Fireta de Sant Antoni”  des de la Plaça La Vila fins a la plaça Matzem.

El Grup de Danses Baladre, tornem la vista als amics del grup Acataifa en el poble de Gàldar (Gran Canària), en el mes de novembre de 2024 els dies 1, 2 i 3 en el pont de Tots Sants, on mostrarem als canaris les músiques, balls i tradicions de les nostres comarques valencianes.


Menuts i grans amb el grup Baladre, eixim a demanar l’Asguilando pel poble de Muro 24-12-2023.

En Baladre eixim a demanar l’Asguilando pels carrers de Muro !!!

Els xiquets i grans del Grup de Danses i Rondalla Baladre, al costat de tot el que vulga, eixim el divendres dia 24 de desembre de 2023 a les 17:00 h. a demanar l’Asguilando pel poble de Muro. Ja tenim tot preparat per a demanar l’Asguilando que farem la nit de Nadal com ara vos conte:
Eixirem a les 17:00 h. en punt de la seu de Baladre (Moll de l’Estació), caldrà estar al voltant de les 16:30 h. i abans d’eixir afinarem les veus i instruments, a més repassarem i assajarem les nadales que després cantarem pels carrers del poble.

Tot això s’ha d’acabar a les 19:30 h. perquè eixa nit tots volem arribar prompte a casa per passar la nit amb els nostres familiars.

Ens agradaria que vinguéreu amb nosaltres i participareu de les nostres tradicions !!!

No falteu, serà un acte tradicional molt bonic i important pels nostres xiquets !!!


Baladre participa en el: “Mercat de Nadal d’Alqueria d’Aznar” – 03/12/2023.

Aquesta fira de Nadal se celebra enguany 2023 el cap de setmana dels dies dos i tres de desembre, en el poble de l’Alqueria (El Comtat) i ve farcida de tota mena d’activitats com ara: Venda d’articles de Nadal i gastronòmics, tallers nadalencs, manualitats i artesania, màgia, foc i diversió, actuacions en directe i música i ball tradicional.

Baladre participarà en esta fira nadalenca del poble d’Alqueria el diumenge dia 3 de desembre pel matí a les 11’00 h. amb un espectacle itinerant de carrer que omplirà de música i ball tots els indrets i racons d’aquesta fira nadalenca.


Escola de Ball i Música Tradicional BALADRE, curs 2023-24 Iniciem el curs de ball tradicional per a xiquets i adults – 15-11-2023.

Escola de Ball i Música Tradicional BALADRE, curs 2023-24 Iniciem el curs de ball tradicional per a xiquets i adults. Vine a l’escola de Baladre !!!: Cursos per a menuts i adults impartits per membres de Baladre.

Si vols aprendre a ballar, balls tradicionals valencians (danses)  i aprendre a tocar les castanyoles, el dimecres 15 de novembre a les 19:30 h, en la Seu del Grup de Danses Baladre de Muro de l’Alcoi, edifici el Moll antiga Estació del Xitxarra les classes seran impartides pel professor Joanvi Mengual. Si vols més informació pots telefonar o enviar WhatsApp al 646 28 56 79.

Primera classe de ball tradicional i castanyola en la seu del Grup de Danses Baladre. Moltes gràcies al mestre Joanvi Mengual i a la gent que va vindre, va ser una classe molt satisfactòria; conèixer noves persones que tenen una mateixa inquietud, per la tradició, cultura de la nostra terra, ball tradicional i música.


El Grup de Danses Baladre i la Rondalla La Lira de Muro en la “XX CAMPANYA D’INTERCANVIS DE LA F.S.M.C.V” en el poble Muro, – 14-10-2023.

Rondalla La Lira de Muro col·labora en el Grup de Danses Baladre i ens acompanyen i participen en el nostre intercanvi de la “XX Campanya de Concerts d’Intercanvis”, de la Federació de Societats Musicals edició 2023. Per a l’ocasió hem preparat el nostre repertori amb una selecció de música i balls tradicionals valencians, a càrrec de Baladre i un repertori format concert que ens oferirà la rondalla La Lira. Aquest esdeveniment tindrà lloc en l’edifici Casa de Ferro del poble de Muro (Camí Vell de Setla s/n), dissabte 14 d’octubre de 2023 a les 18’00 h.


La Rondalla La Lira i el Grup de Danses Baladre de Muro en la “XX CAMPANYA D’INTERCANVIS DE LA F.S.M.C.V” en el poble Muro, – 22-09-2023.

El Grup de Danses Baladre acompanyem a la Rondalla La Lira de Muro i participem en el seu intercanvi de la “XX Campanya de Concerts d’Intercanvis”, de la Federació de Societats Musicals edició 2023. Per a l’ocasió hem preparat el nostre repertori amb una selecció de música i balls tradicionals valencians, a càrrec de Baladre i un repertori format concert que ens oferirà la rondalla La Lira. Aquest esdeveniment tindrà lloc en l’edifici Casa de Ferro del poble de Muro (Camí Vell de Setla s/n), divendres 22 de setembre de 2023 a les 20’00 h.


El Grup de Danses Baladre, vos oferim el nostre espectacle anual de les festes patronals de Turballos; 17/09/2023.

Com ve sent habitual un any més, el Grup de Danses Baladre de Muro participa en les festes patronals de Turballos, en honor a Sant Francesc de Pàola i després de la missa i la processó en honor al Sant, Baladre ens oferirà la seua habitual actuació. Enguany 2023, hem preparat l’estrena d’un espectacle de balls, músiques i tradicions de les nostres comarques veïnes amb diverses cançons i balls que estem segur delectaran al públic que vinga a veure’ns. Baladre oferirà la seua acostumada actuació per a tots els visitants i assistents i serà el diumenge dia 17 de setembre de 2023 a les 18′30 h. a la Plaça de l’Església de Turballos.
El dibuix la fet Rut balladora del nostre Grup… Enhorabona Rut!!!! Podeu fer difusió…..


La Rondalla BALADRE participa en la dansà i mostra de balls tradicionals valencians de Gaianes – 02/09/2023.

El dissabte 2 de setembre de 2023 a les 19’00 h. en la Plaça Major la Rondalla Baladre de Muro acompanyarà a les dansadores i dansadors de Gaianes.
Les seues Festes Patronals són en honor a la Mare de Déu de la Llum i Sant Francesc de Pàola i se celebren el primer cap de setmana de setembre, la dansà es balla el dia de la vespra de festes i com cada any es fa amb la col·laboració de la Societat Musical «Mestre Orts» de Gaianes i l’endemà primer dia de festes els dansaors de Gaianes fan una mostra de balls a la Plaça Major del poble, acompanyats per la Rondalla Baladre de Muro.


El Grup Baladre en les festes patronals de Castell de Guadalest – 15/08/2023.

El grup de Danses Baladre de Muro, participem en les festes patronals de Castell de Guadalest, en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, on presentem el nostre espectacle itinerant de carrer sota el títol: «Balls, músiques i costums de la nostra comarca«, el dimarts dia 15 d’agost de 2023 a les 19’00 h. estarem de carrer en carrer i de plaça en plaça, cantant, tocant, ballant i mostrant a tothom les nostres músiques i tradicions pels principals indrets del poble de Castell de Guadalest. Convidats pel seu Ajuntament i patrocinats per la Diputació d’Alacant.


El Grup Baladre participa en el: «XXVII Aplec de les Danses dels Pobles de la Serra Mariola en Agres – 17/06/2023.

Enguany 2023, celebrem en Agres, el “XVIIè Aplec de Danses dels Pobles de la Mariola”. En total seran 12 pobles, que ballaran pels carrers d’Agres, mostrant les similituds i diferències de les seues respectives dansades tradicionals, que com sabem, venen de les mateixes arrels i que les fan ser germanes i úniques i distintes al mateix temps, fet el qual enriqueix la cultura valenciana i reforça la identitat de cada poble. Tant de bo que fa que ens sentim orgullosos dels nostres costums i també que coneguem i valorem les dels altres i ballem i fem festa tots junts, fomentem l’alegria, la germanor i sobretot, la pau entre els pobles!
Aplec 2023, pobles participants: BENIARRÉS, GAIANES, AGRES, BOCAIRENT, MURO, D’ALCOI, BANYERES, CASTALLA, PENÀGUILA, BENEIXAMA, COCENTAINA, PLANES.
Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat portar avant el projecte de fer «L’Aplec de Danses de la Serra Mariola», amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l’abast geogràfic d’aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional. El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005. Enguany 2023, el poble organitzador serà Agres, el 17 de juliol de 2023 a les 19’00 h.


El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro organitzen i participen en les «Danses de Muro a la Plaça del Palau», del 6 al 10 de juny de 2023.

S’apropa el mes de juny i arriba la festivitat de les «Danses de Palàcio« del poble de Muro, aquest any se celebren del 6 al 10 de juny:
Programació:
  -Dimarts 6 de juny: al carrer Sants (des de l’encreuament del Carrer Sant Josep fins a la Placeta Molina).
  -Dimecres 7 de juny: en Turballos.
  -Dijous 8 de juny: carrer Papa Juan XXIII.
  -Divendres 9 de juny: plaça de Palàcio.
Horari per als quatre dies: a les 20.00 h es tira el primer tro, anunciant la Dansà.
A les 20.30 h, es tira el segon tro i comença la Dansà.
 -Dissabte 10 de juny:
Danses de Muro al carrer i plaça de PALÀCIO:

    19:30h. Cercavila des de la seu de La Xafigà i Baladre (antiga estació). Recorregut de la cercavila: Eixida del Carrer Gandia, seu de la Xafigà i Baladre. Carrer Central, Avinguda Alcoi, Carrer Sants de la Pedra, Carrer Sant Antoni, Carrer Papa Juan XXIII, Plaça Palàciofins a arribar al Santíssim.
    20:30h. Dansà tradicional de Muro del Carrer i Plaça del Palau.
    22:00h. Sopar de faixeta .
    23:00h. Sarau popular a la valenciana a càrrec de la Rondalla Baladre.
Lloc: Plaça Palàcio de Muro.


El Grup de Danses Baladre participa en el: “Festival de Danses EL REVOL 2023” d’Olleria, organitzat pel Grup de Danses El Revol, 29-04-2023.

El grup de danses El Revol de L’Olleria organitza el seu FESTIVAL DE DANSES edició 2023, en el que participa el nostre Grup de Danses Baladre. Este és un festival de danses que ompli com cada any l’Olleria de música i ball, el dissabte a dia 29 d’abril les 19’00h hi haurà cercavila des de la Font Nova i a les 19.30h seran les actuacions en el Teatre Goya, amb la participació del: Grup de Danses d’Ontinyent, El Revol d’Olleria, Grup de Danses Baladre de Muro, Grup de Danses d’Albaida, Grup de Danses Falla Tomasos VLC, i tots junts acompanyants per la música de la Rondalla La Comarcal.
En acabar el festival a les 21’30h aproximadament i en canviar-se tots de roba, hi haurà sopar-sarau amenitzat per La Rondalla La Comarcal d’Agullent, on tocarem cantarem i ballarem mentre hi haja gana.


El Grup de Danses Baladre, participa en l’aplec: “Hivern a València” de la F.F,C.V. – 25/03/2023.

El grup de Danses Baladre de Muro participa en la 18ena. Edició de: “HIVERN A VALÈNCIA”, en el Centre Cultural la Beneficència, el dissabte 25 de març a les 12’00h, organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. Els grups participants al costat de Baladre seran: Dins de la sala d’Alfons el Magnànim de la Beneficència actuaran: El Grup de Danses Baladre de Muro, La Quadrilla del Molí de Godella i El Grup Vocal Quorum de València i fora en els patis tindrem a: Font De La Falzia Dolçaina i Tabal d’Almiserà i Agrupació Musical Coro de Santa Cecília del Grau de València.


El Grup de Danses Baladre a la Fireta Sant Antoni de MURO, “XXXIX Aplec de Danses” de la Fireta 2023. Dies 20, 21, 22 de gener (2023).

La fira de Sant Antoni, és una manifestació festiva típicament murera del mes de gener, en la que es desenvolupen activitats culturals com a mostrari de la tradició i el quefer autòcton, en la que podem delectar-nos amb diferents activitats entre les quals destaquen la música i la dansa. Enguany 2023, contem en el nostre “XXXIX Aplec de Danses”, del dia 22 de gener a les 11’30h. amb la visita del Grup de Danses Carrascal d’Alcoi, el qual ens mostrarà el seu folklore, donant a conèixer manifestacions culturals vingudes d’altres comarques veïnes, ballant i tocant al costat dels Grups Baladre i la Xafigà de Muro.
-Dissabte 21 de gener: 12’30h: S’interpretarà l’himne del Tio Pep, amb el Cor Parroquial, el Cor de l’Associació de Pensionistes UDP “Penya el Frare”, la Rondalla del Grup Baladre, la Lira i Rondalla la Rebolikà i la Xafigà a la Placeta Molina. A continuació, inauguració oficial del mercat, amb el pregó dels personatges. 18’30h: Al Centre Cultural Polivalent de Muro, el Concert 40 aniversari de La Xafigà.

-Diumenge 22 de gener: 11’30h: XXXIX Aplec de Danses, des de la Plaça Molina fins a la Plaça del Matzem.
09.00h:
 Despertada a càrrec del Grup de Dolçainers La Xafigà.

-actuació dels grups:
*Grup de Danses Carrascal d’Alcoi.
*Grup de Danses Baladre de Muro.
*Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà (Muro).