Escola

Escola de Ball i Música Tradicional BALADRE, curs 2023-24 Iniciem el curs de ball tradicional per a xiquets i adults – 15-11-2023.

Escola de Ball i Música Tradicional BALADRE, curs 2023-24 Iniciem el curs de ball tradicional per a xiquets i adults.

Vine a l’escola de Baladre !!!: Cursos per a menuts i adults impartits per membres de Baladre.

Si vols aprendre a ballar, balls tradicionals valencians (danses)  i aprendre a tocar les castanyoles, el dimecres 15 de novembre a les 19:30 h, en la Seu del Grup de Danses Baladre de Muro de l’Alcoi, edifici el Moll antiga Estació del Xitxarra les classes seran impartides pel professor Joanvi Mengual. Si vols més informació pots telefonar o enviar WhatsApp al 646 28 56 79.

Primera classe de ball tradicional i castanyola en la seu del Grup de Danses Baladre. Moltes gràcies al mestre Joanvi Mengual i a la gent que va vindre, va ser una classe molt satisfactòria; conèixer noves persones que tenen una mateixa inquietud, per la tradició, cultura de la nostra terra, ball tradicional i música.


 


Escola de Ball i Música Tradicional BALADRE, curs 2022-23
Iniciem el curs de ball tradicional per a xiquets i adults.

Vine a l’escola de Baladre !!!:
Cursos per a menuts i adults impartits per membres de Baladre.

ESCOLA DE DANSES TRADICIONALS DE BALADRE
-GÜAIS (de 10 a 14 anys)   -MENUTS (de 6 a 10 anys)   -XICOTETS (menys de 6 anys)

Hola a tots, com sabeu, la setmana posterior a Turballos, es a dir el dia 17 de setembre, començarem el nou curs 2022-2023.
Per tal d’aclarir-nos i anar fent les fitxes i programacions noves, necessitem saber amb quants xiquets comptem en aquest curs.
Els dies que hi ha activitat al Moll, allí mateix podreu trobar fulls de preinscripció impresos per omplir a mà i també els podreu trobar en la papereria de Marissa, però enguany hi han novetats:
– Podeu descarregar-vos la fitxa de preinscripció que adjunte i sense imprimir-la en paper, podeu omplir-la, gravar-la i tornar-la a enviar ja plena a moixino@baladre.com
– Les escoles dels menuts de Baladre funcionaran en preus igual que anys anterioes, amb una única matrícula de 20 € per tot l’any i una reducció a 15 € per alumne si son 2 germans. Espere rebre les vostres preinscripcions: Moixino.

DESCARREGA ACÍ EL FULLET DE PRE-INSCRIPCIÓ

Vine al Moll de l’Estació en Av. Gandia s/n i informat, el dijous i divendres de 20’30 a 22’00 h. o crida al telèfon 646 28 56 79 o bé al correu-e: baladre@baladre.com

Vine i informa’t…….T’esperem !!!