La Rondalla

Rondalla Baladre:
Servei de Rondes (Serenatas).
RONDALLA BALADRE. Servei de rondes (serenatas). Per a Muro i Comarques. Rondes de Fadrins, cerimònies de casament, aniversaris, albaes, versaes, guitarraes, cant d’estil. Si vols donar una sorpresa a algun amic o familiar contacta amb nosaltres.El repertori:
El repertori: del grup consta bàsicament dels balls i les tradicions musicals de Muro i les comarques veïnes. La música de les Comarques del Sud del País Valencià, presenta una rica varietat que abasta des de Jotes a Seguidilles, passant per variants de l’U, boleros i fandangos. Els instruments tradicionals de corda, vent i percussió, són incorporats d’acord amb les particularitats de cada peça. El grup té com a missió recuperar i transmetre les músiques, cançons i balls que estan en perill de restar en l’oblit.

CREACIÓ D’UNA RONDALLA: Per tal de no haver d’anar cercant els músics per a cada actuació i per què era una necessitat per completar el grup com calia, durant mot de temps vam estar al darrere de la idea de tenir una rondalla pròpia del grup, cosa aconseguida finalment, quan el 9 d’octubre de 1990 va actuar per primera vegada al costat del grup la rondalla pròpia. Avui la rondalla compta amb 10 músics il·lusionats amb el grup i en projectes propis que poden enriquir-lo.