Danses de Muro al carrer: «Palacio».

Les Danses de Muro al Carrer i Plaça del Palau de la Senyoria.
(finals de maig primers de juny).

La festa del Corpus en Muro i les danses al carrer «Palacio», 

Al mes de juny es celebra la festivitat del Corpus i tradicionalment, dissabte vinent del dijous de Corpus, és la dansà de «Palacio». Tenim notícies que a l’antic Palau de la Senyoria, anaven els murers a pagar els tributs al Comte de Cocentaina al temps de la trilla del blat i aprofitant l’avinentesa que allà es trobaven tots els veïns, s’organitzaven saraus i festes que de vegades, duraven tota la setmana. Aquest possiblement fora l’origen de les actuals festes de la dansà que comencen a celebrar-se la setmana anterior quan els dansadors van cada dia a un carrer diferent del poble per assajar les danses i on són convidats pels veïns. És una setmana on tot el poble s’implica en una festa popular i espontània que culminarà dissabte quan a la posta del sol, el cap de dansa inicia ‘La treta’ de les balladores des del Santíssim, fent els quadres de ball i formant una cadena que avança fins a la plaça i en arribar els balladors ens oferiran els nostres balls més tradicionals com ara jotes, fandangos, follies i continuaran la festa mentre hi haja gana.

Les Danses de Muro al carrer i plaça del Palau en l’actualitat.

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo (on hi ha el taulellet del Santíssim) on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça on es donen unes voltes, tantes com la gent que balla en tinga ganes. Tot seguit, els balladors que tenen més traça i volen, poden ballar els balls populars que ens han llegat els majors: la jota, el fandango i el ball d’Alacant, creat o compost pel mestre Rafael Alcaraz Calatayud, amb ocasió d’una mostra dels balls de Muro a la plaça de bous d’Alacant durant les Fogueres de Sant Joan l’any 1936.
En els darrers anys s’han anat incorporant nous elements a la Festa, com ara el Bolero de «Palacio», que es canta en acabar els balls i fou arranjat pel mestre José Rafael Pascual Vilaplana amb lletra del poeta murer Joan Jordà i Sanchis.

«Dansà Popular al Carrer Palacio»
 amb motiu de la cel·lebració de la festivitat del Corpus.

DANSES de MURO al carrer PALACIO, organitzades pel Grup BALADRE des de l’any 1980 fins l’actualitat.

Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, el carrer i plaça del “Palacio de la Señoría” s’omplin de goig per a dansar a ritme de tabal i dolçaina, posant a prova la resistència de músics i balladors.

***********

S’acosta la festa del Corpus i eixa setmana són les Danses de Muro al “Carrer Palàcio”. Esta és una invitació perquè vingueu al nostre poble a participar en la dansà i en esta festa tan arrelada al poble de Muro. Si voleu, podeu participar en la dansada tradicional del dissabte de corpus, però per a això, s’ha d’anar amb les robes tradicionals i s’han d’aprendre els balls, per tant s’hauria de vindre a assajar a les dansetes de carrer dels dies anteriors que se celebren per distints carrers i llocs de Muro, des del dimarts al divendres de Corpus (no cal roba tradicional en este cas). En el botó de la nostra web: “-Festivitats – Programa Palàcio-“, trobareu els horaris, dies i tota la informació. Si algú vol participar, que ens ho faça saber i tindrem un lloc preparat per a canviar-se de roba el dissabte de Corpus, dia gran de la nostra dansà. Si no voleu participar en la dansada tradicional, no passa res, podeu vindre amb ganes de ballar i passar-ho bé, perquè el dissabte després de la dansà per a la nit, farem un sopar de pa-i-porta a la “Plaça del Palau” i a continuació, festeta i ball per a tots amb el sarau oferit per la Rondalla Baladre, en el que participaran tots els músics que vulguen avisant  amb antelació als organitzadors. Nosaltres posarem la beguda i l’aperitiu, cal emportar-se l’entrepà. No ho penseu dos vegades. El dissabte de Corpus Muro !!!

Cada any, la Plaça del Palau es torna a mudar de festa i el carrer fa olor de timó i a espígol, moltes més coses acudiran a eixa crida. Molts murers es vestiran amb les millors gales a l’estil dels seus majors i acudiran davant els taulellets del Santíssim per enllaçar la tradició amb el present. Quan les dolçaines vinguen a omplir l’aire del so de la Dansà i les postisses marquen el pas de la comitiva, acudirà també l’orgull de la memòria, dels majors que amb il·lusió ens van ensenyar a ballar allò que al mateix temps ells havien après dels seus majors. I nosaltres ho celebrarem amb alegria i amb l’esperança de saber fer-ne bon ús i de saber transmetre-ho amb un mínim de dignitat a les generacions venidores.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  el 1 de juny de 2024

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro organitzen i participen en les «Danses de Muro a la Plaça del Palau», del 28 de maig a l’1 de juny de 2024.

S’apropa el mes de juny i arriba la festivitat de les «Danses de Palàcio« del poble de Muro, aquest any se celebren del 28 de maig a l’1 de juny:
Programació:
  -Dimarts 28 de maig: carrer St. Roc.
  -Dimecres 29 de maig: pedania de Setla de Nunyes.
  -Dijous 30 de maig: placeta Molina fins l’Església.
  -Divendres 31 de maig: plaça de Palàcio.
Horari per als quatre dies: a les 20.00 h es tira el primer tro, anunciant la Dansà.
A les 20.30 h, es tira el segon tro i comença la Dansà. Divendres el inici de la Dansà serà a les 21’00 h.
 -Dissabte 1 de juny:
Danses de Muro al carrer i plaça de PALÀCIO:

  19:30h. Cercavila des de la seu de La Xafigà i Baladre (antiga estació). Recorregut de la cercavila: Eixida del Carrer Gandia, seu de la Xafigà i Baladre. Carrer Central, Avinguda Alcoi, Carrer Sants de la Pedra, Carrer Sant Antoni, Carrer Papa Juan XXIII, Plaça Palàciofins a arribar al Santíssim.
   20:30h. Dansà tradicional de Muro del Carrer i Plaça del Palau.
   22:00h. Sopar de faixeta 
   23:00h. Sarau popular a la valenciana a càrrec de la Rondalla Baladre.
Lloc: Plaça Palàcio de Muro.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  el 10 de juny de 2023

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro organitzen i participen en les «Danses de Muro a la Plaça del Palau», del 6 al 10 de juny de 2023.

S’apropa el mes de juny i arriba la festivitat de les «Danses de Palàcio« del poble de Muro, aquest any se celebren del 6 al 10 de juny:
Programació:
  -Dimarts 6 de juny: al carrer Sants (des de l’encreuament del Carrer Sant Josep fins a la Placeta Molina).
  -Dimecres 7 de juny: en Turballos.
  -Dijous 8 de juny: carrer Papa Juan XXIII.
  -Divendres 9 de juny: plaça de Palàcio.
Horari per als quatre dies: a les 20.00 h es tira el primer tro, anunciant la Dansà.
A les 20.30 h, es tira el segon tro i comença la Dansà.
 -Dissabte 10 de juny:
Danses de Muro al carrer i plaça de PALÀCIO:

    19:30h. Cercavila des de la seu de La Xafigà i Baladre (antiga estació). Recorregut de la cercavila: Eixida del Carrer Gandia, seu de la Xafigà i Baladre. Carrer Central, Avinguda Alcoi, Carrer Sants de la Pedra, Carrer Sant Antoni, Carrer Papa Juan XXIII, Plaça Palàciofins a arribar al Santíssim.
    20:30h. Dansà tradicional de Muro del Carrer i Plaça del Palau.
    22:00h. Sopar de faixeta .
    23:00h. Sarau popular a la valenciana a càrrec de la Rondalla Baladre.
Lloc: Plaça Palàcio de Muro.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  el 18 de juny de 2022

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro, organitzen i participen en les “Danses de Muro a la Plaça del Palau”, del 14 al 18 de juny de 2022.

Programació Danses 2022
Dansetes al carrer
– Dimarts 14 de juny:
Av. Gandia darrere de l’estació.
– Dimecres 15 de juny:
       La pedania de Benàmer.
– Dijous 16 de juny:
       Carrer Sant Vicent.
*Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament de les dansetes amb tres trons.
*Després de les dansetes en cada carrer o lloc, soparet de veïnat.
  – Divendres 17 de juny:
Plaça del Palau a les 20.30 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.
Danses de Palàcio
– Dissabte 18 de juny:
Plaça del Palau
*A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb un Sarau Popular a la Valenciana, de la mà de la Rondalla Baladre amb els temes més populars i coneguts pels balladors de les nostres comarques.

”L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal que porteu l’entrepà!!!”
“Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”
“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”

Organitza:
Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Pàlacio. Club Pilota Valenciana Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura  – Exma. Diputació.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  el 5 de juny de 2021

Enguany per motius sanitaris COVID19, s’eliminen les dansetes de carrer dels dies previs i passem directament a celebrar el dia gran de la dansà el dissabte dia 5.

 Anul·lat per pluja 

El Grup de Danses Baladre i La Xafiga organitzen les Danses de Muro 2021, enguany amb versió reduïda i mesures COVID19.
El dissabte dia 5 de juny de 2021 a les 20’00 h, celebrem les Danses de Muro al Carrer i Plaça del Palau, per motius sanitaris enguany s’eliminen les dansetes de carrer dels dies previs i passem directament a celebrar el dia gran de la dansà el dissabte dia 5, encara que la dansà no desfilarà pel carrer “Palàcio”, sí que ho farà per la plaça, on a més de la dansà oferirem als assistents alguns balls com ara, Les d’Alacant, El Fandango, La Jota de Muro i Jota de la Serra.
Tindrem l’aforament limitat a la normativa sanitària vigent amb control d’accés i reserva d’entrades els dies 3 i 4 de juny telefonant al 96 553 21 95 o acudint al Centre Cultural de Muro en l’horari de 8’00 a 14’00h. El dia de les danses es podrà entrar si no està complet fins a completar l’aforament.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  del 9 al 13 de juny de 2020

Danses de Muro a la Plaça del Palau 2020 (CONFINADES)

Les Danses de Muro al Carrer i la Plaça de Palàcio, del 9 al 13 de juny de 2020aquest any el ball i la música no han omplit els carrers de Muro.

*************

ESTRENA: VÍDEO-DOCUMENTAL: «EL SENTIMENT D’UN POBLE, Les Danses de MURO». El 17-07-2020 a les 20’00h al Centre Cultural Polivalent de Muro. 
Hola, amigues i amics de Baladre i de les Danses de Muro, com tots sabeu, s’ha realitzat un vídeo-documental on s’ha recopilat les Danses de Palàcio, encarregat per la Regidoria de Cultura, de l’Ajuntament de Muro i realitzat pels membres del Grup de Danses Baladre. Cal dir que gràcies a tota la gent que ha participat i a les persones que han fet possible aquest vídeo-documental, ha sigut moltes hores de feina, on s’ha posat un «granet de sorra» voluntari de cadascú. Per aquest motiu, la Regidoria de Cultura, creu convenient, que es faça una estrena, a la “Gran Pantalla” del Centre Cultural Polivalent de Muro, el divendres 17 de juliol a les 20’00 h de la vesprada.
Així que us esperem a tots i totes… Acompanyats, de familiars i amics…GRUP DE DANSES BALADRE DE MURO.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  del 18 al 22 de juny de 2019

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro, organitzen i participen en les Danses de Muro a la Plaça del Palau del 18 al 22 de juny de 2019.
Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé !!!
Programació Danses 2019

Dansetes al carrer
– Dimarts 18 de juny:
Carrer St. Vicent.
– Dimecres 19 de juny:
       La pedania de Setla.
– Dijous 20 de juny:
       Carrer Planes.
  *Cada dia de dimarts a divendres a les 19’00 h. hi haurà partida de pilota valenciana al mateix lloc on es facen les dansetes.
  *Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
  *S’avisarà el començament de les dansetes amb tres trons.
  *Després de les dansetes en cada carrer o lloc, soparet de veïnat.
  – Divendres 21 de juny:
  Plaça del Palau a les 20.30 h
  *En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.
Danses de Palàcio
– Dissabte 2 de juny:
    Plaça del Palau
 *A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
 *Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta i ball per a tots amb un
 sarau oferit per la Rondalla Baladre, en què poden participar de manera conjunta tots els músics que vulguen, comunicant-ho als organitzadors amb la suficient antelació, on prepararem un repertori comú, que tocarem tots els músics participants conjuntament.
”L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal que porteu l’entrepà!!!”
“Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”
“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”

Organitza:
Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio. Club Pilota Valenciana Muro.

Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura  – Exma. Diputació d’Alacant. – Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  del 29 de maig al 2 de juny de 2018

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro, organitzen i participen en les Danses de Muro a la Plaça del Palau del 29 de maig fins al 2 de juny de 2018.
-Esta edició de danses 2018, a més recuperem “Els Cants d’Albaes i versaes”, a càrrec de Baladre i La Xafigà que se celebraven anys arrere i que recorreran novament la nit del divendres 1 de juny els carrers del nostre poble.
Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé !!!

Programació Danses 2018

Dansetes al carrer
– Dimarts 29 de maig:
Pati del Col·legi Montcabrer.
– Dimecres 30 de maig:
       La pedania de Turballos.
– Dijous 31 de maig:
       Pati del Col·legi Bracal.
*Cada dia de dimarts a divendres a les 19’00 h. hi haurà partida de pilota valenciana al mateix lloc on es facen les dansetes.
*Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament de les dansetes amb tres trons.
*Després de les dansetes en cada carrer o lloc, soparet de veïnat.
  – Divendres 1 de juny:
Plaça del Palau a les 20.30 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.
*A les 23.15 h hi haurà ”albaes” o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per tal de sorprendre a algú i dedicar-li una cançoneta, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.

Danses de Palàcio

– Dissabte 2 de juny:
Plaça del Palau
*A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb una actuació de música tradicional amb rondalla, en què poden participar de manera conjunta tots els músics que vulguen, comunicant-ho als organitzadors amb la suficient antelació, on prepararem un repertori comú, que tocarem tots els músics participants conjuntament.

”L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal que porteu l’entrepà!!!”
“Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”
“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”

Organitza:
Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Pàlacio. Club Pilota Valenciana Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura  – Exma. Diputació.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  del 13 al 17 de juny de 2017

El Grup de Danses Baladre i La Xafigà de Muro, organitzen i participen en les Danses de Muro a la Plaça del Palau del 13 al 17 de juny de 2017.
-Esta edició de danses 2017, a més recuperem “Els Cants d’Albaes i versaes”, a càrrec de Baladre i La Xafigà que se celebraven anys arrere i que recorreran novament la nit del divendres 16 de juny els carrers del nostre poble.
Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé !!!

Programació Danses 2017

Dansetes al carrer
– Dimarts 13 de juny:
C/ Joan Fuster.
– Dimecres 14 de juny:
       La pedania de Benàmer.
– Dijous 15 de juny:
        C/ 9 d’octubre.
*Cada dia de dimarts a divendres a les 19’00 h. hi haurà partida de pilota valenciana al mateix lloc on es facen les dansetes.
*Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament de les dansetes amb tres trons.
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.
  – Divendres 16 de juny:
Plaça del Palau a les 20.30 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.
*A les 23.15 h hi haurà ”albaes” o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per tal de sorprendre a algú i dedicar-li una cançoneta, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.

Danses de Palàcio

– Dissabte 17 de juny:
Plaça del Palau
*A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb una actuació de música tradicional amb rondalla, en què poden participar de manera conjunta tots els músics que vulguen, comunicant-ho als organitzadors amb la suficient antelació, on prepararem un repertori comú, que tocarem tots els músics participants conjuntament.

”L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal que porteu l’entrepà!!!”
“Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”
“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”

Organitza:
Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio. Club Pilota Valenciana Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura  – Exma. Diputació.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  28 de maig de 2016

Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!
Programació Danses 2016
Dansetes al carrer
– Dimarts 24 de maig: C/ Gravador Jordà
– Dimecres 25 de maig: La pedania de Setla
– Dijous 26 de maig: Plaça de l’Ermita
  *Cada dia de dimarts a divendres a les 19’00 h. hi haurà partida de pilota valenciana al mateix lloc on es facen les dansetes.
*Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament de les dansetes amb tres trons.
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.
  – Divendres 27 de maig: Plaça del Palau a les 20.30 h
 *En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.
*A les 23.15 h hi haurà ”albaes” o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per tal de sorprendre a algú i dedicar-li una cançoneta, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.
Danses de Palàcio
– Dissabte 28 de maig: Plaça del Palau
    *A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb una actuació de música tradicional amb rondalla, en què poden participar de manera conjunta tots els músics que vulguen, comunicant-ho als organitzadors amb la suficient antelació, on prepararem un repertori comú, que tocarem tots els músics participants conjuntament.
”L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal que porteu l’entrepà!!!”
“Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”
“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio. Club Pilota Valenciana Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura  – Exma. Diputació d’Alacant. – Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  6 de juny de 2015

La Festa, per ser plena, encetarà el mes de maig-juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres dia 5 de juny, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 6 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda de les rondalles: -Colla Brials d’Aldaia. -Rondalla Ras i Pla de La Llosa -Rondalla del Grup de Danses Baladre de MuroFarem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà. En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots. Vine a participar.
LES DANSES DE MURO AL CARRER I PLAÇA DEL PALAU. PROGRAMACIÓ 2015:
Dansetes al Carrer

– Dimarts 2 de juny:
 C/ La Pau
– Dimecres 3 de juny: 
Benàmer
– Dijous 4 de juny:
 C/ Sant Roc

*Les 
dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament amb tres trons
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres 5 de juny:
 Plaça del Palau a les 21.00 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.

*A les 
24.00 h hi haurà albaes o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació.
Danses de Palàcio

– Dissabte 6 de juny:
 Plaça del Palau
 *A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 
20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansà tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i 
en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 
23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb l’Aplec de Rondalles, en el que participaran:
-Colla Brials d’Aldaia.
-Rondalla Ras i Pla de La Llosa.
-Rondalla Baladre de Muro.

L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal portar-se l’entrepà!!!
”Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”

“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”
Vine a participar!!!

Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  21 de juny de 2014

La Festa, per ser plena, encetarà el mes de maig-juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres dia 20 de juny, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 21 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda de les rondalles:  -Rondalla l’Aixama de Relleu. -Rondalla la Teixera d’Agres.  -Rondalla Baladre de Muro.   -Amb la col·laboració especial de La Xafigà de Muro, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà. En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots. Vine a participar.
LES DANSES DE MURO AL CARRER I PLAÇA DEL PALAU. PROGRAMACIÓ 2014:
Dansetes al Carrer

– Dimarts 17 de juny:
 C/ Mestre Esteve Solbes. (Junt mercat municipal)
– Dimecres 18 de juny: 
Turballos. (Pedania de Muro)
– Dijous 19 de juny:
 C/ Baríton Jordà.  (al costat dels pisos del sabatero)

*Les 
dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament amb tres trons
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres 20 de juny:
 Plaça del Palau a les 21.00 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça del Palau.

*A les 
24.00 h hi haurà albaes o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació.
Danses de Palàcio

– Dissabte 21 de juny:
 Plaça del Palau
 *A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 
20.30 h i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansà tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i 
en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
  *Després, a les 
23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb l’Aplec de Rondalles, en el que participaran:
-Rondalla l’Aixama de Relleu
        -Rondalla la Teixera d’Agres.
        -Rondalla Baladre de Muro.
        -Amb la col·laboració especial de La Xafigà de Muro.

L’organització posarà la beguda i un xicotet aperitiu, però cal portar-se l’entrepà!!!
”Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé!!!”

“La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots!!!”

Vine a participar!!!

Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  1 de juny de 2013

La festa, per ser plena, encetarà el mes de maig-juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres dia 31 de maig, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 1 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda de les rondalles:  -Rondalla la Teixera d’Agres.  -Rondalla Baladre de Muro.   -Amb la col·laboració especial de La Xafigà de Muro, el Grup de Danses d’Agres, el Grup de Danses Baladre de Muro, i els alumnes de cant d’estil de l’Escola de Música Tradicional de la Xafigà, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà. En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots. Vine a participar.
Programació Danses 2013

Dansetes al Carrer

– Dimarts, dia 28 de maig

C/ Pintor Jover
– Dimecres, dia 29 de maig

Setla
– Dijous, dia 30 de maig

Plaça de l’Era
*Les dansetes començaran cada dia a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament amb tres trons
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 31 de maig

Plaça del Palau a les 21.00 h
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça.
*A les 24.00 h hi haurà Albaes o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als veïns. Qui vulga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 1 de juny

Plaça del Palau

*A les 19.30 h i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim començarà la Treta de les Balladores i la Dansà tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.
*Després, a les 23.00 h aproximadament, festeta per a tots amb l’Aplec de Rondalles, en el que participaran:
-Rondalla la Teixera d’Agres.
-Rondalla Baladre de Muro.
-Amb la col·laboració especial de La Xafigà de Muro, el Grup de Danses d’Agres, el Grup de Danses Baladre de Muro, i els alumnes de cant d’estil de l’Escola de Música Tradicional de la Xafigà.

Animeu-vos i participeu, que de segur que ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  9 de juny de 2012

La Festa, per ser plena, encetarà el mes de juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 9 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda de les rondalles: La Teixera d’Agres, Sagueta Nova de Biar i Baladre de Muro, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà. En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots. Vine a participar.
DANSES DE MUR0 2012
PROGRAMACIÓ:
Dansetes al Carrer

– Dimarts, dia 5 de juny

C/ Ausiàs March

– Dimecres, dia 6 de juny

Benàmer
  
– Dijous, dia 7 de juny

El Batà

*Cada dia començaran les dansetes a les 20.30 h.
*S’avisarà el començament amb tres trons.
*Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 8 de juny

Plaça del Palau a les 21 h.

* En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça.
* A les 24 h. hi haurà Albades o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als balcons. Qui vullga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà. 

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 9 de juny

*A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i La Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim, començarà la Treta de les balladores i la Dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després, música i ball per a tots amb l’aplec de rondalles.
Rondalles participants:-Rondalla la Teixera d’Agres. -Rondalla Sagueta Nova de Biar. -Rondalla Baladre de Muro. -Amb la col·laboració especial de La Xafigà de Muro, el Grup de Danses Sagueta Nova de Biar, el Grup de Danses d’Agres y el Grup de Danses Baladre de Muro.
Animeu-vos i participeu-hi, que de segur que ho passareu molt bé.

Organitza:
 Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  25 de juny de 2011

 La Festa, per ser plena, encetarà el mes de juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 25 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda del grup RASCANYA, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà.
En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. 
I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots.

Vine a participar

DANSES DE MUR0 2011
PROGRAMACIÓ:
Dansetes al Carrer

– Dimarts, dia 21 de juny

C/ Aitana

– Dimecres, dia 22 de juny

Turballos
  
– Dijous, dia 23 de juny

Parc el Fumeral

Cada dia començaran les dansetes a les 20.30 h.
S’avisarà el començament amb tres trons.
Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 24 de juny

Plaça del Palau a les 21 h.

* En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça.
* A les 24 h. hi haurà Albades o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als balcons. Qui vullga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà. 

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 25 de juny

*A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i La Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim, començarà la Treta de les balladores i la Dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després, festeta per a tots amenitzada pel grup RASCANYA.
Animeu-vos i participeu-hi, que de segur que ho passareu molt bé.

Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau;  5 de juny de 2010

La Festa, per ser plena, encetarà el mes de juny amb les dansetes als carrers de Muro i de dimarts a divendres tindrem l’oportunitat d’ensenyar els balls de Muro a tots. La nit de divendres, les albaes i rondes trencaran el silenci de la nit per anunciar que dissabte és el gran dia. I finalment, dissabte 5 de juny des del Santíssim, començarà la Dansà que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda del grup L’HORTA FOLK, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà.
En esta vida, si  s’ha de ser fidel a alguna cosa, hauria de ser com a mínim, a la teua terra, a la teua gent i al teu poble. 
I l’essència del nostre poble torna a estar als carrers i és per a tots.

Vine a participar

DANSES DE MUR0 2010
PROGRAMACIÓ:
Dansetes al Carrer

– Dimarts, dia 1 de juny

C/ Joan Fuster

– Dimecres, dia 2 de juny

Setla
  
– Dijous, dia 3 de juny

C/ Advocat Senabre

Cada dia començaran les dansetes a les 20.30 h.
S’avisarà el començament amb tres trons.
Després de les dansetes en cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 4 de juny

Plaça del Palau a les 21 h.

* En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça.
* A les 24 h. hi haurà Albades o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als balcons. Qui vullga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà. 

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 5 de juny

*A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i La Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim, començarà la Treta de les balladores i la Dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després, festeta per a tots amenitzada pel grup L’HORTA FOLK.
Animeu-vos i participeu-hi, que de segur que ho passareu molt bé.

Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Pàlacio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 13 de juny de 2009

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo (on hi ha el taulellet del Santíssim) on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça on es donen unes voltes, tantes com la gent que balla en tinga ganes. Tot seguit, els balladors que tenen més traça i volen, poden ballar els balls populars que ens han llegat els majors: la jota, el fandango i el ball d’Alacant, creat o compost pel mestre Rafael Alcaraz Calatayud, amb ocasió d’una mostra dels balls de Muro a la plaça de bous d’Alacant durant les Fogueres de Sant Joan l’any 1936.
En els darrers anys s’han anat incorporant nous elements a la Festa, com ara el Bolero de Palàcio, que es canta en acabar els balls i fou arranjat pel mestre José Rafael Pascual Vilaplana amb lletra del poeta murer Joan Jordà i Sanchis.

La setmana de les danses començarà el dimarts dia 9 juny. Al llarg de la setmana, les danses de Muro eixiran de la plaça del Palau per recórrer cada dia els carrers i les pedanies de Muro amb les dansetes de carrer, que intenten fomentar l’esperit de veïnat mentre majors i xiquets s’ensenyen per ballar el dia de la Festa Gran. En aquest díptic en trobareu els horaris, els dies, els llocs i tota la informació.
La nit de divendres del dia 12 de juny (primeres hores de dissabte) en acabar d’engalanar el carrer del Palau, tornaran als carrers de Muro els cants d’albades o de ronda, i ens encomanarem a finestres i balcons, on els seus habitants rebran aquesta grata sorpresa i estaran obligats a convidar els cantadors a un traguet.
La Festa Gran és el dissabte dia 13 de juny des del Santíssim, on començarà la dansada que representa el poble de Muro i en què pot participar tot aquell que vullga. I a la nit, per acabar la Festa, farem un sopar de faixeta a la plaça del Palau, i entre tots i amb l’ajuda del grup Tres Fan Ball, farem festa mentre hi haja ganes. L’organització posarà la beguda i l’aperitiu, però cal emportar-se l’entrepà.
La Festa més antiga del nostre poble torna a estar als carrers i és per a totes i tots. –Vine a participar-hi.
Dansetes al Carrer

– Dimarts, dia 9 de juny
   Carrer Josep Navarro.
– Dimecres, dia 10 de juny
Benàmer.
– Dijous, dia 11 de juny
   Carrer Tarongers.

             *Cada dia les dansetes començaran a les 20.30 h.
             *Se n’avisarà del començament amb tres trons.
             *Després de la dansada de cada carrer, soparet de veïnat.
– Divendres, dia 12 de juny

    A les 21 h, a la plaça del Palau.
     *En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça. Seguidament, a les 24 h. hi haurà Albades o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als balcons. Qui vullga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.
Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 13 de juny

     *A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i La Gàbia.
     *Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim, començarà la Treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
     *Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
     *Després, festeta per a tots amenitzada pel grup folk Tres Fan Ball.
     Animeu-vos i participeu-hi, que de segur que us ho passareu molt bé.
Organitza:
 Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers Tabaleters i Escola la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palacio.

Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant. -Generalitat Valenciana.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 24 de maig de 2008

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors. Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Pàlacio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
DANSES DE MUR0 2008
 Dansetes al Carrer
– Dimarts, dia 20 de maig

Sant Joan de Ribera (davant la font de Les Bassetes).
– Dimecres, dia 21 de maig

Plaça de l’Església.

– Dijous, dia 22 de maig

Dr. Alonso (cantó fàbrica guitarres Alhambra).
*Tots els dies les dansetes començaran a les 20.30 h.
*Se n’avisarà del començament amb tres trons.
*Després de la dansada de cada carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 23 de maig

  A les 21 h, a la plaça del Palau.
*En acabar el soparet de veïnat, adornament del carrer i la plaça. Seguidament, a les 24 h. hi haurà Albades o Cançons de Ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre. Passejarem pels carrers del poble cantant als balcons. Qui vullga que es vaja a alguna casa per sorprendre i dedicar una cançoneta a algú, s’ha d’inscriure amb antelació comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 24 de maig

*A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i La Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h i des del Santíssim, començarà la Treta de les balladores i la Dansada tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després, festeta per a tots amenitzada pel grup folk Pelandruska. Animeu-vos i participeu-hi, que de segur que us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio – Escola de Música Tradicional La Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 9 de juny de 2007

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors. Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Pàlacio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Dansetes al Carrer
– Dimarts, dia 5 de juny

Carrer de Sant Blai. (de Pl. Molina a Pl. l’Església)
– Dimecres, dia 6 de juny

Pedania: Alquerieta de Jordà.

– Dijous, dia 7 de juny

Av. de Gandia (davant la Xafigà).
*Cada dia les dansetes començaran a les 20.30 h
*S’avisarà amb tres trons.
*Després de la dansada de carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 8 de juny

  A les 21 h Plaça del Palau
*El divendres 8 de juny en acabar el soparet de veïnat: engalanament del carrer i la plaça del Palau. Tot seguit a les 12 h. hi haurà: Albades o Cançons de Ronda. Recorrerem els carrers del poble i es podran dedicar albades a tota la gent que s’inscriga amb antelació o bé comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.

Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 9 de juny

*A les 19.30 h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, (Plaça Palàcio) amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça Palàcio i Gàbia.
*Aproximadament a les 20.30 h. i des del Santíssim, començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer Palàcio de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansada, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després revetla amenitzada pel grup Tres Fan Ball. Animeu-vos i participeu que de segur ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio – Escola de Música Tradicional La Xafigà – La Xafigà 25 anys (1982-2007).
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant – Sonoritzacions Adlibitum Musical.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 17 de juny de 2006

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors. Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Aplec de Danses de la Mariola
– Dissabte dia 10 de juny

 -A les 20:00h. “II Aplec de les Danses dels Pobles de la Mariola”que enguany se celebrarà a Muro amb la participació de tots els pobles que fan danses a la Mariola, (des de la Plaça l’església fins a la Plaça del Palau), i que acabarà amb un sopar de faixa i un Sarau a càrrec de les rondalles dels pobles participants en la Plaça del Palau de Muro.
*Col·labora i dirigix, José Rafael Pascual Vilaplana, (www.pascualvilaplana.com).
Dansetes al Carrer
– Dimarts, dia 13 de juny
   Carrer Baríton Jordà
– Dimecres, dia 14 de juny

Carrer Sants de la Pedra

– Dijous, dia 15 de juny
   Turballos
            *Tots els dies les dansetes començaran a les 20’30h.
*S’avisarà amb tres trons.
*Després de la dansà de carrer, soparet de veïnat.

– Divendres, dia 16 de juny

  A les 21h. Plaça del Palau
*El divendres 16 de juny en acabar el soparet de veïnat: engalanament del Carrer i Plaça del Palau. Seguidament a les 12h.
 Hi haurà: Albades o Cançons de Ronda. Recorrerem els carrers de poble i es podran dedicar albades a tota la gent que s’inscriga en antelació o bé comunicant-ho a algun membre de Baladre o la Xafigà.
Danses de Palàcio

– Dissabte, dia 17 de juny

*A les 19’30h. i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, (Plaça Palacio) amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. Alcoi, Sants de Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça l’Església, C. Major, Plaça la Vila, C. Àngel, Plaça Palàcio i Gàbia.
*Aproximadament a les 20’30h. i des del Santíssim, començarà la treta de les balladores i la dansada tradicional del carrer Palacio de Muro.
*Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
*Després revetla amenitzada pel grup: 
Sacsejat Folk.  Animeu-vos i participeu que de segur ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Baladre 25 anys (1981-2006) – 2n. Aplec de Danses dels Pobles de la Mariola Muro 2006 – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Manufactures Alhambra, Guitarres Artesanes – Exma. Diputació d’Alacant – Sonoritzacions Adlibitum Musical.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 28 de maig de 2005

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Taller de Danses
– De dimarts 17 a dijous 19 de maig

* A les 20.30 h TALLER DE DANSETES al Moll de l’Estació.

Dansetes als Carrers
– Dimarts, dia 24 de maig

* A les 20:30 h. Carrer Josep Bono.

– Dimecres, dia 25 de maig

* A les 20:30 h. Setla de Nunyes.

– Dijous, dia 26 de maig

* A les 20:30 h. Llavador de Sant Roc.

– Divendres, dia 27 de maig

* A les 21:00 h. Palau de la Senyoria.
Després de la dansà, soparet de veïnat. En acabar, engalanament del carrer. Tots els dies s’avisarà amb tres trons.
Danses de Palàcio
 Dissabte, 28 de maig
A les 19.30 hores i des de L’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. Alcoi, Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Plaça l’Església, Major, Plaça la Vila, Àngel, Plaça Palàcio i Gàbia. Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansada tradicional del carrer Palau de la Senyoria.

Seguidament:

Després de la Dansà anirem a canviar-nos ràpidament de roba i …A la plaça Palàcio hi haurà soparet de veïnat on podreu participar tots i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos. L’entrepà se’l emportarà cadascú.
 En eixe sopar farem un Sarau popular a la Valenciana on podreu cantar, tocar o ballar. Esteu tots convidats. Animeu-vos i participeu-hi que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 12 de juny de 2004

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Taller de Danses
– De dimarts 1 a dijous 3 de juny

* A les 20.30 h TALLER DE DANSETES al Moll de l’Estació.

Dansetes als Carrers
– Dimarts, dia 8 de juny

* A les 20:30 h. Carrer St. Joan de Ribera, (final).

– Dimecres, dia 9 de juny

* A les 20:30 h. Carrer d’Enric Valor.

– Dijous, dia 10 de juny

* A les 20:30 h. Benàmer.

– Divendres, dia 11 de juny

* A les 21:00 h. Palau de la Senyoria.
Després de la dansà, soparet de veïnat. En acabar, engalanament del carrer. Tots els dies s’avisarà amb tres trons.
Danses de Palàcio
 Dissabte, 12 de juny
– A les 19.30 hores i des de L’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. Alcoi, Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Plaça l’Església, Major, Plaça la Vila, Àngel, Plaça Palàcio i Gàbia.
– Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansada tradicional del carrer Palau de la Senyoria.
-A la plaça Pàlacio hi haurà soparet de veïnat on podreu participar tots i l’Ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos. L’entrepà se’l emportarà cadascú.
 En eixe sopar farem  un Sarau popular a la Valenciana on podreu cantar, tocar o ballar.
– Esteu tots convidats.
 Animeu-vos i participeu-hi que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 21 de juny de 2003

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Danses al Carrer
-Dimarts, dia 17 de juny
*Plaça de l’Era
-Dimecres, dia 18 de juny
*Avinguda de València (Edifici Planasol)
-Dijous, dia 19 de juny
*Carrer de Ramón y Cajal (Parc)
Divendres, dia 20 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat. En acabar, engalanament del carrer i la plaça amb banderetes.
*Tots el dies s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

Danses de Palàcio
-Dissabte, dia 21 de juny

– A les 19.30 hores i des de L’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. Alcoi, Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Plaça l’Església, Major, Plaça la Vila, Àngel, Plaça Palàcio i Gàbia.
– Aproximadament a les 
20.30 hores i des del Santíssim,
començarà la treta de balladores i la dansada tradicional del carrer del Palau de la Senyoria.
-Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palau per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
-Després revetla amenitzada pel grup: Escaramussa Folk.

-A més, aprofitem la festa de les Danses de “Palàcio”, per convocar el III Premi de composició per a dolçaines i Percussió: “Poble de Muro”, organitzat per La Xafigà.
– Animeu-vos i participeu-hi que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 1 de juny de 2002

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Danses al Carrer
-Dimarts, dia 
28 de maig
*Carrer Salvador Dalí
-Dimecres, dia 
29 de maig
*Carrer Joan Martorell
-Dijous, dia 
30 de maig
*Carrer Bernat Fenollar
Divendres, dia 
31 de maig
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat. En acabar, engalanament del carrer i la plaça amb banderetes.
*Tots els dies s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

Danses de Palàcio
-Dissabte, dia 1 de juny
A les 19’30h i des de la seu de La Xafigà, s’eixirà en cercavila cap a la plaça Palacio amb l’itinerari següent: Estació, Carrer Central, Avda. Alcoi, Carrer Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Pl. l’Església, Carrer Major, Pl. La Vila, Carrer l’Àngel, Pl. Palàcio i Gàbia.
– Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansà tradicional del carrer Palàcio.
-Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palàcio per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
-Després revetla amenitzada pel grup: 
Escaramussa Folk.
– Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 16 de juny de 2001

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Dansetes al Carrer
-Dimarts, dia 
12 de juny
*Carrer Pintor Jover
-Dimecres, dia 
13 de juny
*Carrer Sant Vicent
-Dijous, dia 
14 de juny
*Carrer Central
Divendres, dia 
15 de juny
*Plaça de “Palàcio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Tots els dies s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

*En acabar, engalanament del carrer i la plaça amb banderetes.
Danses de Pàlacio
-Dissabte, dia 16 de juny
A les 19’30h i des de la seu de La Xafigà, s’eixirà en cercavila cap a la plaça Palacio amb l’itinerari següent: Estació, Carrer Central, Avda. Alcoi, Carrer Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Pl. l’Església, Carrer Major, Pl. La Vila, Carrer l’Àngel, Pl. Palacio i Gàbia.
-Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansà tradicional del carrer Palàcio.
-Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palàcio per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
-Després revetla amenitzada pels músics de «La Unió Musical de Muro»
.
– Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà –  Comissió de Veïns de Palàcio.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.
Col·labora: Unió Musical de Muro: Comissió Bicentenari.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 24 de juny de 2000

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Dansetes al Carrer
-Dimarts, dia 
20 de juny
*Carrer Professor Sanchis Guarner
-Dimecres, dia 
21 de juny
*Carrer Pintor Zurbaran
-Dijous, dia 
22 de juny
*Plaça l’Ermita
Divendres, dia 
23 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Per la vesprada, abans de les dansetes hi haurà jocs per als xiquets.

*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Tots el dies s’avisarà del inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

Danses de Pàlacio
-Dissabte, dia 24 de juny
*Al matí, engalanament del carrer i la plaça amb banderetes.
A les 19’30 h. i des de la seu de La Xafigà, s’eixirà en cercavila cap a la plaça Palàcio amb l’itinerari següent: Estació, Carrer Central, Avda. Alcoi, Carrer Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Pl. l’Església, Carrer Major, Pl. La Vila, Carrer l’Àngel, Pl. Palàcio i Gàbia.
-Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansà tradicional del carrer Palàcio.
-Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de faixeta a la Plaça del Palàcio per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
– A les 24 hores, ball a la Plaça, a càrrec del Grup «Notes Soltes»
.
– Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.
Col·labora: Comissió de Veïns de Palàcio.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 5 de juny de 1999

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Dansetes al Carrer
-Dimarts, dia 
1 de juny
*Carrer Barítono Jordà
-Dimecres, dia 
de juny
*Carrer Ramón y Cajal
-Dijous, dia 
3 de juny
*Plaça Ramón Gonzalbez
Divendres, dia 4 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Tots els dies s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 21 h.

Danses de Palàcio
-Dissabte, dia de juny
-Al matí: a partir de les 10 hores.
*Jocs per als xiquets, malabars, taller de xanques etc.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.

A les 19’30 h. i des de la seu de La Xafigà, s’eixirà en cercavila cap a la plaça Palàcio amb l’itinerari següent: Estació, Carrer Central, Avda. Alcoi, Carrer Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Pl. l’Església, Carrer Major, Pl. La Vila, Carrer l’Àngel, Pl. Palàcio i Gàbia.
-Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansà tradicional del carrer Palàcio.
-Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà sopar de popular a la Plaça Palàcio per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
– A les 24 hores, ball a la plaça, a càrrec del Grup «Sonadors de la Güaita»
.
– Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.
Col·labora: Fulcre Plataforma Cultural.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 13 de juny de 1998

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Actuació Baladre Danses’98
-Dissabte, dia 6 de juny
Com a iniciació de la setmana de Danses de Palàcio en les Festes del Santíssim:
-Ballarà: Grup de Danses Baladre a les 20’30 h. a la Plaça Palàcio
:

Danse
tes al Carrer
-Dimarts, dia 9 de juny
*Carrer Joan Gil Albert (Casetes de Santiago)
-Dimecres, dia 
10 de juny
*Carrer Sant Roc (llavador)
-Dijous, dia 
11 de juny
*Carrer Juan XXIII
Divendres, dia 12 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Tots els dies s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 21 h.

Danses de Palàcio
-Dissabte, dia 13 de juny
Pel matí: a partir de les 10 hores fins les 14 hores.
*Jocs per als xiquets, Cucanyes.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.

A la vesprada: A les 19’30h i des de la seu de La Xafigà, s’eixirà en cercavila cap a la plaça Palacio amb l’itinerari següent: Estació, Carrer Central, Avda. Alcoi, Carrer Sants, Placeta Molina, Sant Blai, Pl. l’Església, Carrer Major, Pl. La Vila, Carrer l’Àngel, Pl. Palàcio i Gàbia.
-Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim, començarà la treta de balladores i la dansà tradicional del carrer Palàcio.
A la nit: Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà sopar de popular a la Plaça Palàcio per a tots els que vullguen i l’ajuntament posarà l’aperitiu i els refrescos.
– A les 24 hores, ball a la plaça, a càrrec del Grup «Tres Fan Ball»
.
– Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.

Organitza:
 Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 31 de maig de 1997

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Actuació Baladre Danses’97
-Dissabte, dia 24 de maig
Com a iniciació de la setmana de Danses de Palàcio en les Festes del Santíssim:
-Actuarà: Grup de Danses Baladre a les 20:30 h. a la Plaça Palàcio
.
-A partir de les 12 de la nit, albades o cançons de ronda. Es podran dedicar albades a tota la gent que s’inscriga en antelació o bé comunicant-ho a algun  membre del Baladre.

Danse
tes al Carrer
-Dimarts, dia 27 de maig
*Carrer Sant Francesc de Borja.
-Dimecres, dia 
28 de maig
*Pati edifici Mestre J. Esteve Solbes.
-Dijous, dia 
29 de maig
*Carrer Reis Catòlics
Divendres, dia 
30 de maig
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Cada dia s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

Danses de Palàcio
-Dissabte, dia 31 de maig
Pel matí: a partir de les 10 hores fins les 14 hores.
*Jocs per als xiquets, Cucanyes.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.
*Taller de Dansa: aquest curset estarà impartit per les xiques del grup Baladre i al mateix temps hi haurà: taller de xanques.

Per la vesprada: A les 19’30 hores, cercavila per tots els carrers on es feren les dansetes la setmana anterior. La Xafigà eixirà tocant per arreplegar a les parelles. En arribar a la Plaça Palàcio a les 20’30 hores, es farà una dansà a càrrec del Grup Baladre i La Xafigà.
-A la nit: revetla a les 23 hores, ball al carrer a càrrec del grup «Tres Fan Ball».
– En la plaça hi haurà sopar de «faixeta». Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.

Organitza:
 Grup de Restauració El Santíssim.
Col·labora: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina:
 M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 8 de juny de 1996

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Actuació Baladre Danses’96
-Dissabte, dia 1 de juny
Com a iniciació de la setmana de Danses de Palàcio en les Festes del Santíssim:
-Actuarà: Grup de Danses Baladre a les 20:30 h. a la Plaça Palàcio
.
-A partir de les 12 de la nit, albades o cançons de ronda. Es podran dedicar albades a tota la gent que s’inscriga en antelació o bé comunicant-ho a algun  membre del Baladre.

Danse
tes al Carrer
-Dimarts, dia 4 de juny
*Carrer Baríton Jordà / Avda. Gandia.
-Dimecres, dia 
de juny
*Plaça l’Era.
-Dijous, dia 
6 de juny
*Carrer Sant Roc.
Divendres, dia 
7 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Cada dia s’avisarà de l’inici de les dansetes amb tres trons i començaran a les 20’30 h.

Danses de Pàlacio
-Dissabte, dia de juny
-Al matí: a partir de les 10 hores fins a les 14 hores.
*Jocs per als xiquets: Cucanyes, Pinyates, Corredors.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.
*Taller de Dansa: aquest curset estarà impartit per les xiques de l’Escola Municipal de Dansa. Durant l’execució de l’escola de dansa, participaran els 
Cabolos del Grup de Danses «El Carrascal».

-A la vesprada: A les 19’30 hores, cercavila per tots els carrers on es feren les dansetes la setmana anterior. La Xafigà eixirà tocant per arreplegar a les parelles. En arribar a la Plaça Palacio a les 20’30 hores, es farà una dansà a càrrec del Grup Baladre i La Xafigà.
-A la nit: revetla a les 23 hores, ball al carrer a càrrec del grup «Sol de Nit».
Sol de nit és un grup de músics molt joves, que neix amb la idea de fer sonar els balls i les danses que a ells tant els agrada ballar. Per això, al seu repertori s’hi troben balls vuitcentistes (polques, xotis, masurques, valsos, etc…) de tot arreu del món (Euskadi, Grècia, Anglaterra, Bulgària, Israel, Romania, etc…). Com que algunes danses són desconegudes de la majoria de balladors, el grup disposa de mestre de dansa per a ensenyar-les.
Nota:
-En la Plaça Palàcio hi haurà sopar de pa-i-porta.
-hi haurà servei de barra a preus populars.

-Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Restauració El Santíssim.
Col·labora: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Escola Municipal de Dansa – Grup de Cabolos El Carrascal d’Alcoi.
Patrocina:
 M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 17 de juny de 1995

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Actuació Baladre Danses’95
-Dissabte, dia 10 de juny
Com a iniciació de la setmana de Danses de Palàcio en les Festes del Santíssim:
-Actuarà: Grup de Danses Baladre a les 20:30 h. a la Plaça Palàcio
.
-A partir de les 12 de la nit, albades o cançons de ronda. Es podran dedicar albades a tota la gent que s’inscriga en antelació o bé comunicant-ho a algun  membre del Baladre.

Danse
tes al Carrer
-Dimarts, dia 13 de juny
*Avda. Gandia.
-Dimecres, dia 
14 de juny
*Plaça Mercat.
-Dijous, dia 
15 de juny
*Carrer la Pau.
Divendres, dia 16 de juny
*Plaça de “Palacio”
*Després de la dansà, soparet de veïnat.
*Cada dia les dansetes a les 21’30 h.

Danses de Pàlacio
-Dissabte, dia 17 de juny
-Al matí TALLER DE DANSA, BANDERETES , JOCS: a partir de les 10 hores fins a les 14 hores.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.
*Jocs per als xiquets: Cucanyes, Pinyates, Corredors.

*Taller de Dansa: aquest curset estarà impartit per les xiques de l’Escola Municipal de Dansa.

-A la vesprada DANSÀ: A la caiguda del sol s’iniciarà en el santíssim, la treta de les parelles començant així la tradicional DANSÀ de tot el poble de Muro al carrer «Palacio.
-A la nit REVETLA:  a continuació de la dansà, el grup «TRES FAN BALL«, posaran a prova a tots els que vullguem ballar les tradicionals polques, masurques, xotis, tarantel·les, fandangos i jotes.
Nota:
-hi haurà servei de barra i «bocates» a preus populars.

-Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Restauració El Santíssim.
Col·labora: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Escola Municipal de Dansa.
Patrocina:
 M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 4 de juny de 1994

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Dansetes al Carrer
-Dimarts, dia 31 de maig
*Carrer Sant Joan de Ribera.
-Dimecres, dia 
de juny
*Carrer Ausiàs March – escoles.
-Dijous, dia 
2 de juny
*Pisos Sabatero.
Divendres, dia 
3 de juny
*Plaça de “Palàcio”
Danses de Palàcio
-Dissabte, dia de juny
-Al matí TALLER DE DANSA, BANDERETES , JOCS: de les 10 hores fins a les 14 hores.
*Confecció i enramat de banderetes per on passa la dansà.
*Jocs per als xiquets: Cucanyes, Pinyates, Corredors.

*Taller de Dansa: aquest curset estarà impartit per les xiques de l’Escola Municipal de Dansa.

-A la vesprada DANSÀ: A la caiguda del sol s’iniciarà en el santíssim, la treta de les parelles començant així la tradicional DANSÀ de tot el poble de Muro al carrer «Palacio.
-A la nit REVETLA:  a continuació de la dansà, el grup «TRES FAN BALL«, posaran a prova a tots els que vullguem ballar les tradicionals polques, masurques, xotis, tarantel·les, fandangos i jotes.
Nota:
-hi haurà servei de barra i «bocates» a preus populars.

-Animeu-vos i participeu que de segur us ho passareu molt bé.
Organitza: Grup de Restauració El Santíssim.
Col·labora: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Escola Municipal de Dansa.
Patrocina:
 M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – C.A.M. Caixa d’Estalvis del Mediterrani.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 12 de juny de 1993

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.

Dansà de Palàcio
Plaça Palàcio a les 19’30 hores del dia 12 de juny de 1993.
Programa
1ª Part: (Dansà):
-Dansà de la cadena.
-Folies de Setla.

-Jota de Muro.
2ª Part: (Escola Municipal de Dansà):
-Les Tomasines.
-Ball Xafat.
(Grup Baladre):
-La creu de Moixent.
-La Jota de Moixent.
-Pedreguera de Benissa.
3ª Part: (La Xafigà).
4ª Part: (Grup Baladre):
-L’U d’Ador.
-Petenera de Xàtiva.
-Bolero de Palàcio.
Organitza: Regidoria de Cultura.
Col·labora: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina:
 M.I. Ajuntament de Muro.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 20 de juny de 1992

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Dansà de Palàcio
Plaça Palacio a les 19 hores del dia 20 de juny de 1992.
Intervenen: Grup de Dansa Baladre i Rondalla – Escola Municipal de Dansa – Grup de Dolçainers i Tabaleters La Xafigà.
Programa
1ª Part: (Dansà):
-Dansà de la cadena.
-Folies de Setla.

-Jota de Muro.
2ª Part: (Escola Municipal de Dansà):
-Les Camaraes de Vinarós.
-Les Valencianes de Carlet.
(Grup Baladre):
-La Ibillenera d’Ibi.
-La Jota de Banyeres.
3ª Part: (La Xafigà).
4ª Part: (Grup Baladre):
-L’U d’Ador
-La Jota de Xàtiva
-El Bolero de Palàcio.
(Interpretat per la rondalla sota la direcció de José Rafael Pascual Vilaplana).
Organitza: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura – Exma. Diputació d’Alacant.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 1 de juny de 1991

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Danses a Palàcio
Plaça Palàcio a les 19 hores del dia 1 de juny de 1991.
Participen: Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Grup la Xafigà de Muro – Grup Baladre de Muro.
Mostra de balls a càrrec de la Xafigà i Baladre.
P
rograma
1ª Part: (Dansà):
-Dansà de la Cadena.
-Folies de Setla.
-Fandango de Muro.

-Jota de Muro.
2ª Part: (Grup Baladre):
-Vetlatori de Xàtiva.
-L’u d’Ador.
-L’u de Tàrbena.
-Seguidilles de Penàguila.
-Creu de Moixent
-Jota de Moixent
-Sandinga de Xixona.
3ª Part: (La Xafigà). 
(Tocades diverses del seu repertori).
4ª Part: (Grup Baladre):
-Petenera de Xàtiva
-El Bolero de Palàcio. (Comp.:J.Rafael Pascual. – Lletra: J. Tomàs Jordà i Sanchís)
-El Bolero de l’Alcúdia.
Participen: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 16 de juny de 1990

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Participen: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 27de maig de 1989

Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Danses a Palàcio
Plaça Palàcio a les 19 hores del dia 27 de maig de 1989.
Participen: Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Grup la Xafigà de Muro – Grup Baladre de Muro – Rondalles: La Torre de les Massanes i Muro.
Mostra de balls.
Programa
1ª Part: (Dansà):
-Dansà de la Cadena.
-Folies de Setla.
-Fandango de Muro.

-Jota de Muro.
2ª Part: (Grup Baladre i rondalles):
-Billenera d’Ibi.
-Pedreguera de Benissa.
-Jota de Banyeres.
-Sandinga de Xixona.
-L’U de Tàrbena.
Participen: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Rondalles La Torre i Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 4 de juny de 1988

Danses a Palàcio
Plaça Palàcio a les 19 hores del dia 4 de juny de 1988.
Participen: Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Grup la Xafigà de Muro – Grup Baladre de Muro – Rondalla de Muro.
Mostra de balls. Programa
1ª Part: (Dansà):
-Dansà de la Cadena.
-Folies de Setla (Alacant).
-Jota de Muro.
-Fandango de Muro.

2ª Part: (Grup Baladre i rondalla):
-La Creu de Moixent.
-La Billenera d’Ibi.
-La Pedreguera de Benissa.
Nota.- Tenim mantons de Manila i mocadors perquè balles el dia 4 de juny. Si vols assajar t’esperem els dies 30 i 31 de maig, 1 i 3 de juny a la plaça «Palàcio».
Participen: Grup de Danses Baladre – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Rondalla de Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 20 de juny de 1987

Danses a Palàcio
Plaça Palàcio a les 19 hores del dia 20 de juny de 1987.
Participen: Grup la Xafigà de Muro – Grup de Danses l’Amoroig de Muro – Rondalla de Muro.
Programa
-Dansà de la Cadena. (En la que ballaran tot aquell que vullga)
-Folies de Setla (Alacant).
-Fandango de Muro.
-Jota de Muro.
-Cucanyes. (Interpretada per la Xafigà).
-Ú i dos de Cocentaina.
-Fandango de Cocentaina
-Fandango i Jota de Muro. (Ballada pels xiquets).
-Dissabte Callosa. (Interpretada per la Xafigà).
-Jota Aragonesa. (Rondalla de Muro).
-Danubio Azul. (Rondalla de Muro).
-Bolero de l’Alcúdia.
-El Tio Pep. (tots).

Participen: Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà – Alumnes de l’Escola Municipal de Balls Populars – Rondalla de Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 30 de maig de 1986

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Participen: Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 8 de juny de 1985

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Participen: Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 23 de juny de 1984

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Participen: Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 4 de juny de 1983

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.

Danses a Palàcio
Plaça Palàcio a les 19’30 hores del dia 4 de juny de 1983.

Participen:
 Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro, Regidoria de Cultura.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 12 de juny de 1982

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.
Danses a Palàcio
Plaça Palàcio dissabte dia 12 de juny de 1982.
-Al finalitzar: coca de tomaca i vi per a tots.
Participen:
 Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Associació de Veïns – Grup de Dibuix La Costereta.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 20 de juny de 1981

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.

Participen: Grup de Danses l’Almoroig de Muro – Associació de Veïns – Grup de Dibuix La Costereta.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro.


Danses de Muro a la Plaça del Palau; 7 de juny de 1980

Un any més les danses de Muro tornen als carrers. La plaça del Palau s’engalana de mudar i la tradició més antiga de Muro ompli de festa el poble. Cada mes de juny, coincidint amb l’entrada de l’estiu i la festivitat del Corpus, es guarnix el carrer i plaça del Palau de la Senyoria i es balla al ritme de dolçaina i tabal, posant a prova la resistència de músics i balladors.
Les danses de Muro tenen com a acte principal la Dansà, amb estructura pròpia del poble de Muro i emparentada directament amb les dansades dels pobles que ens envolten. La Dansà comença a l’altura de l’hort de Sandingo, al carrer «Palàcio», on el cap de dansa fa la treta de les dones balladores i va formant-se’n l’estructura, és a dir, la cadena de la dansa que comença a caminar cap a la plaça.

Danses a Pàlacio
Plaça Palàcio a les 18 hores del dia 7 de juny de 1980.
-En finalitzar: coca de tomaca i farina amb vi per a tots.
Organitza: AA.VV. J. Navarro – Grup de Danses de Muro.
Patrocina: M.I. Ajuntament de Muro
.