VIDEO: El Grup de Danses Baladre de Muro, actua al 9 d’octubre de Sagunt, al 14 Aplec Folk Valencià – 09-10-2014 – (La Petenera de Xàtiva).

L’acte està inclòs en la programació de la celebració del 9 d’octubre a Sagunt. Es tracta d’una Mostra de folklore valencià que cada 2 anys organitza el grup de danses de Morvedre i que enguany 2014, aplega a la seua XIV edició.
El Grup de Danses Baladre participa a la: “XIV Trobada de Folklore Valencià a Sagunt” el 09-10-2014. Aquesta trobada està organitzada pel Grup de Danses Morvedre que participarà junt a Baladre i altre grup convidat. Serà a les 19:00 hores en el Terraet de la Glorieta de Sagunt, l’espectacle arrancarà amb una mostra de danses de les comarques que representa cada grup i que obrirà el Grup de Danses de Morvedre, seguidament actuaran els dos grups convidats que enguany 2014, seran el Grup de Danses Baladre de Muro i el Grup de Danses Lo Cirilo d’Alcalà de Xivert, seguidament es farà la cloenda a càrrec novament del grup amfitrió.