El Grup de Danses Baladre participa al «XI Aplec de les Danses dels Pobles de la Serra Mariola», (Penàguila 4 de juliol de 2015 a les 19’30 hores).

Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat el portar avant el projecte de fer «L’Aplec de Danses de la Serra Mariola», amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l’abast geogràfic d’aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional. El primer aplec es va celebrar a Alcoi el 17 de setembre de 2005.
**Engüany 2015, el poble organitzador serà Penàguila, el 4 de juliol de 2015 a les 19’30h.

PROGRAMACIÓ: XI Aplec de Danses dels Pobles de la Serra Mariola.
PENÀGUILA, el 4 de juliol de 2015 a les 19’30 hores

18’00 Recepció dels grups participants a l’entrada del poble s’obrirà el mercat i el CIM per al canvi de roba de les balladores i balladors.
19’00
Cercavila des de la plaça de l’Església fins al punt d’inici.
19’30
Començament del XI Aplec de Danses dels Pobles de la Mariola.

El recorregut de la dansà serà el següent:
PASSEIG DEL PAÍS VALENCIÀ – CARRER VERGE DEL PATROCINI – CARRER AMPLE – PLAÇA DE L’ARBRE – PLAÇA L’ESGLÉSIA – CARRER ARQUEBISBE COMPANY – DESCANS A LA PLACETA – CARRER VERGE DEL PATROCINI.

L’ordre dels pobles serà el següent:
ONIL – BOCAIRENT – BENEIXAMA – PLANES – AGRES – BANYERES – COCENTAINA – MURO – ALCOI – CASTALLA – PENÀGUILA.

Després de la dansà, es lliuraran els records als pobles participants i els finalitzarà l’acte amb la interpretació conjunta de les Seguidilles de Penàguila al Carrer Verge del Patrocini.

22’00 Soparet al Pati de les Escoles per a tots els pobles participants. A continuació hi haurà sarau on ballarem fins que es cansem !!!