La Rondalla Baladre, als actes de «l’Estiu Cultural i Festes de Planes 2017» i el «1er. Festival Internacional de Danses», el 29 de juliol a les 20’30h.

La Rondalla Baladre participa en estos actes festius i en este «1er. Festival Internacional de Danses»  el dissabte dia 29 de juliol a la localitat de Planes de la Baronia.
L’acte s’obri a les 20’30h. amb una cercavila protagonitzada pel grup de Dolçaines La Burbaca de Planes, tot seguit a les 21h. al carrer Bisbe R. Sanus, actua, el Grup de Danses la Baronia de Planes i on també participen el grup de xiquets i xiquetes de Planes, junt alguns balladors de Baladre, i com a grups convidats a este primer festival internacional: “El Grup de Danses d’Ontinyent”, i els amics portuguesos del “Rancho Folclórico de San Pedro da Raimonda”, que ens tornaran la visita al poble de Planes, els dies del 28 al 30 de juliol de 2017, donant així per finalitzat l’intercanvi amb este grup portuguès del poble de la Raimonda.
La nostra rondalla Baladre tocarà per als balladors i balladores de Planes, Muro i Ontinyent, tot seguit es donarà pas als amics portuguesos, que ens mostraran les seues músiques i balls vinguts de terres lusitanes, a este 1er Festival Internacional de Planes. Per acabar i com a acte d’amistat i germanor, tocarem i ballarem tots una peça conjunta per a finalitzar l’acte.