La Rondalla Baladre a les festes de Dénia (XXIII Aplec de Danses), convidats pel grup Dianium el 09-07-2017.

La rondalla del grup Baladre de Muro a Dénia el diumenge 9 de juliol a les 20’30h convidats pel grup Dianium de Dènia a les seues festes patronals, en Honor de la Santíssima Sang que va del 8 al 16 de juliol.

La Festa Major de Dénia omple el mes de juliol amb un extens programa d’activitats festives en honor a la Santíssima Sang que es compon d’actes religiosos i altres tipus d’activitats com campionats esportius, activitats infantils, concerts, música i dansa tradicional i molt més…

La Rondalla Baladre participa en la Festa Major en Honor a la Santíssima Sang i al «XXIII Aplec de Danses de Dènia», el diumenge 9 de juliol a les 20,30 h. convidats pel seu l’ajuntament i el Grup de Danses Dianium de Dènia. Es farà una cercavila a les 19:30h des de la glorieta del carrer Marqués de Campos fins la Plaça del Convent. Una vegada arribe la cercavila a la plaça del convent es farà l’actuació a les 20’30 h. la rondalla Baladre, serà l’encarregada de tocar les cançons que ballarà el grup amfitrió Dianium de Dènia, a banda actuarà també el seu grup convidat: Grup de Danses el Cresol d’Alacant.