Intercanvi dels Grups: Baladre de Muro i Sa Bodega d’Eivissa: octubre de 2016 i gener de 2017

El Grup de Danses Baladre de Muro organitza un intercanvi cultural, amb L’Associació Cultural Colla sa Bodega d’Eivissa, el nostre Grup Baladre viatja a la ciutat d’Eivissa el dissabte 8 i diumenge 9 d’octubre de 2016, on participarem a la “XVI Mostra Folklòrica Ciutat d’Eivissa”, convidats per l’ajuntament de la Ciutat d’Eivissa i per la Colla de Sa Bodega.
Es tracta de la 16ena. edició de la trobada de colles de ball i música tradicional d’Eivissa i els grups convidats són: Esbart Sant Jordi de Barcelona – Grup de Danses Baladre de Muro (Alacant) – La Encina, membres de la Casa Extremenya de Palma – Grup Folklòric Sant Josep de sa Talaia i l’Associació Cultural Colla sa Bodega d’Eivissa.
Per altra banda la Colla de sa Bodega d’Eivissa ens tornen la visita per la nostra Fireta de Sant Antoni del Porquet els dies 21 i 22 de gener de 2017.
La Colla de sa Bodega ens oferiran el dissabte dia 21 a les 19’00h al Centre Cultural Polivalent de la Vila de Muro un espectacle de música i ball, mostrant-nos els balls, músiques i tradicions eivissenques, junt al grup de Danses Baladre que ballarà també amb ells eixe dia, però que cedirà als amics eivissencs tot el protagonisme.
A més, l’endemà diumenge dia 22 a les 11’30h celebrem a Muro el XXXIV Aplec de Danses de la nostra Fireta de Sant Antoni del Porquet, amb el itinerari des de la Placeta Molina fins la Plaça del Matzem on els grups participants ballaran damunt de l’entaulat i ens portaran un espectacle de balls de les seues terres i comarques.

Enguany 2017 els grups participants al 34 Aplec de Danses són:
*Associació Cultural Colla sa Bodega (Ciutat d’Eivissa)
*Grup de Danses Faixa i Mantó (Gaianes)
*Grup de Danses Baladre (Muro).
*Xiquets i xiquetes de l’Escola de Música i Dansa del Grup Baladre.
*Grup de Dolçainers i Tabaleters la Xafigà, (Muro).

GRUP DE DANSES BALADRE DE MURO



ASSOCIACIÓ CULTURAL COLLA SA BODEGA D’EIVISSA