El Grup Baladre participa al XV APLEC DE LES DANSES DELS POBLES DE LA SERRA MARIOLA – Banyeres de Mariola, dissabte dia 1 de juny de 2019 a les 19’30 h.

Enguany 2019, Banyeres de Mariola acollirà la 15 trobada. Que es celebrarà l’1 de juny de 2019 a les 19’30h.

Els grups de danses de la Serra Mariola, van acordar per unanimitat el portar avant el projecte de fer «L’Aplec de Danses de la Serra Mariola», amb caràcter anual i itinerant. Participen tots els pobles que estan a l’abast geogràfic d’aquesta serra de les comarques valencianes del sud i on cada poble fa una mostra de la seua dansada tradicional.

Horaris  i programació:
-17:30h recepció de les poblacions participants al CEIP Alfonso Iniesta (C. Llavadoret, 1) per a canviar-se, qui ho necessite.

-18:45h cercavila des del CEIP Alfonso Iniesta pel carrer de la Creu, fins arribar a la Plaça Major (es voltarà també el castell).
-19:30h inici de l’aplec: des de la Plaça Major fins a la Plaça dels Plàtans on es presentarà cada poble i finalitzarà la seua dansada, una vegada tots allí es ballarà el fandango de Cocentaina (en record de l’aplec anterior) i la Jota de Banyeres de Mariola. Es farà el lliurament del socarrat al pròxim poble.
-22’00h aprox. Sopar a l’esplanada del parc de Vil·la Rosario, després d’haver-se canviat al CEIP. Després del sopar, celebrarem els sarau conjunt amenitzat per les rondalles de l’aplec Mariola i coordinades per la rondalla de Banyeres de Mariola.