Baladre participa a la «XIX Festa de la Cirera de La Vall de Gallinera» el 9 de juny de 2019, (enguany a Benissili)

El Grup de Danses Baladre de Muro participa enguany a la Festa de la Cirera de la Vall de Gallinera del poble de Benissili, amb un «Sarau Lliure Participatiu a la Valenciana» el diumenge dia 9 de juny a partir de les 17’00h que enguany 2019 serà a Benissili, on tots els assistents, podran ballar les jotes, fandangos, boleros, masurques, i malaguenyes més conegudes per tots.
La Vall de Gallinera (Alacant). A la temporada de la collita de les cireres (denominació d’origen: Cireres de la Muntanya d’Alacant), la Vall de Gallinera celebra una festa i fira a la collita d’aquest fruit. A més els assistents a esta festa poden gaudir d’un paisatge molt bonic de tota la vall. La Vall de Gallinera està formada per les poblacions de: Benirrama – Benialí (Capital de la vall) – Benissivà – Benitaia – La Carroja – Alpatró – Llombai – Benissili. Esta festa de caràcter itinerant, celebra enguany 2016 la seva 16 edició i serà als pobles de Benissivà i Benitaia.
No falteu, que com sempre, anem a passar-ho d’allò més bé i tocarem, cantarem, ballarem i farem festa mentre tinguem gana !!!.