VIII Aplec de Danses de La Mariola (Beneixama 28 de juliol de 2012).

HORARIS I PROGRAMACIÓ»

18.30h. s’obrirà l´Auditori de Beneixama situat al carrer Vicente Conca Blasco s/n, per organitzar la recepció, assistència i canvi de roba dels pobles participants.

19.30h. Eixirem tots des de l´Auditori en cercavila, seguits per l´Associació Cultural l´Esportí de Beniarrés amb els seus Nanos i Gegants, pels diferents carrers del poble (Vicente Conca Blasco, Reyes Católicos, Doctor Silvestre) fins la Replaça de l´església.

Cada poble anirà amb la seua pancarta i l´ordre serà el següent: Beniarrés, Planes, Gaianes, Agres, Banyeres, Cocentaina, Muro, Alcoi, Penàguila, Onil, Bocairent i Beneixama.

20.00h. Des de la Replaça de l´esglèsia començarà el VIII Aplec de Danses dels Pobles de la Mariola. Es donarà l´eixida a tots els pobles participants amb el mateix ordre del passacarrer. Les comitives recorreran el carrer Ramon i Cajal, Constitució i Cardenal Payà fins arribar a la Plaça de l´Ajuntament.

Conforme vagen arribant a la Plaça, cada poble es colocarà al lloc asignat i quan el poble de Beneixama finalitze, tots junts ballaran les danses de Beneixama acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Reclot” de Beneixama.

Al finalitzar, el poble de Beneixama agrairà la presència dels pobles assistents amb un detall.
Aproximadament a les 22:30 hores a la pista Poliesportiva del poble hi haurà un soparet per als pobles participants.
A continuació, hi haurà un sarau on tocarem, cantarem, ballarem i farem festa, fins que hi haja ganes!”.