El Grup Baladre de Muro participa: al Porrat de St. Macià, febrer de 2016 – ROTOVA.

Arriba el Porrat de Sant Macià de Rótova 2016, que es celebra en el cap de setmana del 26, 27 i 28 de febrer. El Porrat de Sant Macià de Rótova, és una festa que està declarada d’interès turístic al País Valencià i que rep la visita de milers de persones, on es celebra diferents actes firers i festius com ara: el Mercat, teatre de carrer, exposicions, gastronomia i altres.
El Grup de Danses Baladre participa a l’animació de carrer de Fira-Porrat de St. Macià 2016 a la localitat de Rótova el dissabte dia 27 de febrer (matí i vesprada) i diumenge 28 de febrer (matí i vesprada). Baladre participa eixe cap de setmana amb un espectacle de carrer i animació de fira al voltant de les tradicions valencianes anomenat: “Sarau Mediterrani
  –El Ban de l’Agutzil
  -La cercavila dels cabuts
  -El passeig de les colles
  -Els cecs cantant romanços pels carrers del poble
  -Eixida de missa (en acabar la missa, senyorets i llauradors volen ballar).
  -Molt d’empatx (un ballador golós queda enfitat).
  -Sarau popular (tocarem els balls més coneguts per tots i podran participar visitants de la fira, veïns i tots els que vulguen).
    És un espectacle que ja em portat a altres fires i porrats com ara la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2013 i 2014 i la Fira de Gandia 2014. Es tracta d’un espectacle de carrer interactiu, en el que fem participar als visitants de la fira i que anima i agrada molt als seus espectadors.
    Este espectacle vol ser un repàs per les tradicions, costums, músiques i balls dels pobles de la mediterrània. Senyorets i llauradors canten i ballen junts. Comptes, romanços, i pregons a la antiga. La trilla i els cants de batre. Les danses de pobles germans.