Presentació del treball: «Al Nord, Baix Maestrat». (Grup de D. El Raval)

El Grup de Danses El Raval de Vila-real té el plaer de convidar-vos a la presentació del seu nou treball sobre la música tradicional valenciana que porta per nom «Al Nord, Baix Maestrat«. Es tracta d’un CD que inclou peces del folklore d’aquesta comarca castellonenca. L’acte tindrà lloc el proper diumenge dia 15 de desembre de 2013 a les 18’00h. al Saló de la Comunitat de Regants de Vila-real. Ens complauria molt que ens acompanyareu en un acte tan entranyable per a nosaltres. 

Aprofitem també el present missatge per desitjar-los unes bones festes de Nadal que ja estem a punt de començar.
Grup de Danses El Raval (Vila-real)
Presentació del treball: "Al Nord, Baix Maestrat"

Presentació del treball: «Al Nord, Baix Maestrat»