La Rondalla del Grup de Danses Baladre de Muro, junt al Grup de Danses la Baronia de Planes viatgem este estiu a Portugal – del 29 al 31 de juliol de 2016.

Intercanvi del Grup de Danses la Baronia de Planes amb el Rancho Folclórico de S. Pedro da Raimonda (PORTUGAL).

Es tracta del 34 Festival Nacional i 28 Internacional de Folclore del poble de la Raimonda (a 20 Km d’Oporto), que se celebra enguany 2016, el el 30 de juliol, este festival està organitzat pel Rancho Folclórico de S. Pedro da Raimonda, amb la col·laboració de la Camera Municipal de Paços de Ferreira i la Junta de Freguesia de Raimonda.

Enguany este festival compta a més del grup amfitrió, amb la presencia d’altres grups portuguesos, de Coimbra, Sintra, Viseu, i la presència internacional d’un grup Lituà i el Grup de Planes de la Baronia.

La Rondalla del Grup de Danses Baladre y El Grup de Danses la Baronia de Planes, portarem a terres portugueses bona mostra dels balls i les músiques valencianes, que estem segurs faran gaudir al públic assistent a este festival.

Els amics portuguesos del Rancho Folclórico de S. Pedro da Raimonda, ens tornaran la visita al poble de Planes, l’any que ve del 28 al 30 de juliol de 2017.