Vicent Andrés Estellés, El fill del forner que feia versos – Per Silvia Faus

Auca de primària del projecte didàctic «Vicent Andrés Estellés, la veu del teu poble» autors: Susanna Francés i Vicent Luna, dibuixos: Silvia Faus.

01 Estelles Comic -Silvia Faus 02 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 03 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 04 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 05 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 06 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 07 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 08 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 09 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 10 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 11 Estelles Comic -Silvia Faus 12 Estelles Comic -Silvia Faus 13 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 14 Estelles Comic -Silvia Faus 15 Estelles Comic -Silvia Faus 16 Estelles Comic -Silvia Faus.jpg 17 Estelles Comic -Silvia Faus 18 Estelles Comic -Silvia Faus 19 Estelles Comic -Silvia Faus 20 Estelles Comic -Silvia Faus 21 Estelles Comic -Silvia Faus