La Rondalla Baladre de Muro, la Rondalla So de la Solana i el Grup de Danses d’Ontinyent, al 1er. Intercanvi de Danses, Vila d’Ontinyent” el dissabte dia 23 de setembre de 2017 a les 19’00h.

L’acte s’obri a les 18’00 h. amb una cercavila protagonitzada pels grups participants, que va des de la Plaça Concepció, Exea, Pintor Segrelles, Martínez Valls fins la Plaça Sant Domingo, on actuaran tots els grups participants a les 19’00h.
Participa la rondalla Baladre de Muro i la Rondalla So de la Solana d’Ontinyent que posaran la música al acte i el grup de Danses d’Ontinyent com a grup organitzador.
A banda participen també dos grups d’intercanvi: El grup de Danses la Baronia del poble de Planes i Coros i Danzas la Nacencia del Centro Extremeño de Alcalá de Henares, tornant així la visita que el grup de Danses d’Ontinyent els va fer temps enrere i donant per finalitzat l’intercanvi.
El Grup de Danses d’Ontinyent, ja va participar fa uns mesos en els festivals dels grups convidats a Alcalá de Henares el 3 i 4 de juny de 2017 i a Planes de la Baronia el 29 de juliol.
L´acte està patrocinat pel lnstitut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i enmarcat en el XIV Programa d´Intercanvis Musicals.