El Grup de Danses Baladre de Muro participa al XII APLEC DE DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA – Alcoi 10-09-2016 a les 19’00h.

PROGRAMA DEL XII APLEC DE DANSES DELS POBLES DE LA MARIOLA
-Data:
Alcoi 10 de setembre de 2016 a les 19’00 h

-Espai per aparcar els cotxes:
Estem gestionant l’aparcament al garatge de la EPSA. Enviarem acreditacions per als vehicles que hi poden entrar.

-Concentració:
Grups de vulguin canviar-se abans: a partir de les 17’30 h al local del Grup de Danses Carrascal a la plaça Ramón i Cajal, nº 6. Si aconseguim la cessió d’un Espai a la EPSA, es podrà fer el canvi de roba allí, per a tenir-la disponible quan acabe la dansà. Cas contrari, acudiríem al local del Carrascal a tornar-se a canviar.

Si veniu canviats, aneu a les 18’30 h al parc de la Glorieta.

-Itinerari de la dansà:
A les 19’00 hores eixirem de la Glorieta per la porta del carrer Sant Nicolau, per a baixar en direcció a la Plaça d’Espanya, cantó Pinyo, carrer Rigobert Albors, avinguda País Valencià, fins al parterre on entrarem pel carrer Rigobert Albors, carrer Bartolomé, J. Gallardo, fins a la plaça Ferrándiz i Carbonell on finalitzarà l’acte.

-Final de l’acte, sopar i sarau:
-Aplegades les representacions dels pobles a la plaça Ferràndiz i Carbonell, es ballarà l’U d’Alcoi interpretat per les rondalles que hi vulguin participar. S’Encarregarà de dirigir les rondalles un representant de l’Orquestra de pols i plectre Harmònica Alcoiana.

-Acabat el ball i lliurats els records, els participants es podran canviar mentre a la mateixa plaça es munten les taules per al sopar.
-A les taules se servirà un xicotet vermudet, gelat i els responsables de cada poble deuran acudir al punt assenyalat per arreplegar els entrepans per als participants.
-A les acaballes de sopar, començarem el sarau. L’ordre d’actuació es pactarà amb la responsable de les rondalles en la reunió que es muntarà.