Actuacions del Grup Baladre de Muro per a juny-juliol de 2013.

El Grup Baladre a Dènia el Diumenge 7 de juliol a les 20h convidats pel grup Dianium de Dènia a les seues festes patronals.
Baladre participa en la Festa Major en Honor a la Santíssima Sang de Dènia el diumenge 7 de juliol a les 20,00 h. convidats per l’ajuntament i el Grup de Danses Dianium de Dènia. Es farà una cercavila a les 19:30h des de la glorieta del carrer Marqués de Campos fins a la Plaça del Convent o al Carrer de la Via i una vegada allí es farà l’actuació a les 20 h. Baladre participa així en esta festa per segona ocasió, ja fa temps varem participar també en esta festa del la localitat de Dènia, el 5 de juliol de 1992, a mes la rondalla Baladre, serà l’encarregada de tocar les cançons que ballaran el nostre grup amfitrió Dianium de Dènia.

Baladre participa al fi de curs de l’Escola de Música Tradicional de La Xafigà – 21-06-2013
Els membres de Baladre que participen en la classe col·lectiva del taller de danses tradicionals impartida pel mestre Eduard Caballer de l’Escola de Musica Tradicional de La Xafigà, realitzaran una demostració de tot lo aprés durant el curs el divendres 21-06-2013 junt als alumnes de les altres assignatures de l’escola coma hara: dolçaina, percussió, llenguatge musical, sac de gemecs, rondalla valenciana, acordió diatònic, tarota i danses tradicionals. L’Escola de Música Tradicional “La Xafigà” es un centre docent de formació musical que té com a objectiu principal l’ensenyament de la música i els instruments tradicionals que ens envolten, principalment la dolçaina i el tabal.

Baladre actua a la localitat Alacantina d’Alguenya, en el «Día de la Convivencia», el dissabte dia 15 de juny de 2013
Baladre actua a la localitat Alacantina d’Alguenya el dissabte dia 15 de juny de 2013 en el «Día del a Convivencia» i a les «2ons. Jornades Gastronòmiques i Culturals d’Alguenya». Convidats pel seu ajuntament i la «Rondalla, Cors i Danses l’Alguenya». Es celebren varies activitats com ara cercaviles, tallers de música i dansa, grups infantils, i l’actuació dels grups participants: «Grup Baladre de Muro», «Rondalla, Cors i Danses l’Alguenya» i «Coros y Danzas de Albanilla».

Baladre participa a la 13 Festa de la Cirera els dies 8 i 9 de juny, enguany a Benissili
La Vall de Gallinera (Alacant). Uns mesos després de collir les cireres (denominació d’orige: Cireres de la Muntanya d’Alacant), la Vall de Gallinera celebra una festa i fira a la collita d’aquest fruit. A més els assistents a esta festa poden gaudir d’un paisatge molt bonic de tota la vall. La Vall de Gallinera està formada per les poblacions de: Benirrama – Benialí (Capital de la vall) – Benissivà – Benitaia – La Carroja – Alpatró – Llombay – Benissili. Esta festa de caràcter itinerant, celebra enguany 2013 la seva 13 edició i serà al poble de Benissili. El Grup de Danses Baladre de Muro participa en nombroses activitats de la programació d’esta festa, els dies 8 i 9 de juny de 2013.