VIII F.A.M.A (Festa Alternativa a la Maêdeu d’Agost) de Vilallonga. 14 al 17 d’Agost 2012

Torna l’estiu, la caloreta i ….la nostra benvolguda F.A.M.A (Festa Alternativa a la Maêdeu d’Agost) de Vilallonga (La Safor). La F.A.M.A naix de la mà de l’Associació Cultural Correllops (Vilallonga) amb la intenció de fomentar unes festes diverses i participatives, deslligades de la religió i de la comercialització de l’acte festiu. Creiem que és necesàaria la participació de tots i totes per a que la F.A.M.A siga mes popular que mai, i per això et convidem, com bé diria el nostre benvolgut V.A.Estellés, a què “baixes al carrer i que participes”.
Benvinguda i benvingut a l’edició VIII de la nostra estimada F.A.M.A:

DIMARTS 14 D’AGOST Cau del LLop (C/Estació) Vilallonga

19’30h Cercavil•la i pregó inici de festes per L’Alfarrasà

DIMECRES 15 D’AGOST Cau del LLop ( C/Estació) Vilallonga

10 h Esmorzar Popular de pa-i-porta
11’30h Inscripció Triatló pel Serpis (2€)

El preu de la inscripció és per a cobrir les despeses d’aquest, com per exemple el camió que baixa les bicicletes de la Reprimala fins al nostre cau. Aquelles persones que no depositen els diners de la inscripció no tindran opció de carregar la seua bicicleta i per tant es quedarà en la Reprimala.
12h Triatló pel Serpis. Vine amb la teua disfressa, pneumàtic o colxoneta i bicicleta.
El Triatló pel Serpis és una activitat que naix sobre la reflexió d’un ús que nosaltres féiem del riu, és dir, agafàvem les bicicletes, ca-rregàvem el pneumàtic reciclat del taller i anàvem cap al riu on passàvem la vesprada. Ens vam fer majors i véiem com el riu s’anava embrutant pels vessaments de les fàbriques i altres conductes. Moltes vegades anàvem a nadar i l’aigua ens donava “asco”, així que poc a poc vam tallar la relació amb el riu. La recent recuperació (lleugera) del riu degut al tancament de les fàbriques ha fet que tornem a tindre confiança per tornar a nadar. Ara tot depén de nosaltres, de l’interés que tingam en què això pervisca, i per què no?, de millorar-ho: de deixar de llençar objectes, papers del berenar, fer pintades sobre les pedres, de retirar els desaigües de les nostres casetes que vessen al riu, de ser conscients del que tenim i de conscienciar la resta de pobles que s’assenten sobre la ribera del Serpis
http://www.youtube.com/watch?v=cGdU4ECBInE

17’30h Punk al Ras
* Destroi (Tavernes de la Valldigna)
* The Muertas (Marina Alta)
* A Pata (La Safor)
* Pressas del Produkto (Silla)

DIJOUS 16 D’AGOST Cau del Llop (C/Estació) Vilallonga
-19h El Ball de St Vito presenta: Simonet el Mandrós (Teatre per a públic infantil)
-20h Tallers i jocs populars

DIVENDRES 17 D’AGOST Cau del LLop (C/Estació) Vilallonga
-19h Partida de Pilota
-23h Actuació dels /les alcoians/es “Pelandruska” Per unes festes participatives i autogestionades. Vos esperem a totes i tots.
Nota: El «Cau del llop» es la seu de l’Associació Cultural Correllops de Vilallonga.
www.famavilallonga.wordpress.com
http://correllops.blogspot.com

VIII F.A.M.A (Festa Alternativa a la Maêdeu d'Agost) de Vilallonga. 14 al 17 d'Agost 2012