El Grup de Danses Baladre de Muro, participa al “Juliol Cultura 2018 del poble d’Agost”, 29-07-2018

Baladre de Muro participa al “Juliol Cultura 2018 del poble d’Agost” convidats pel seu Ajuntament, el diumenge dia 29 de juliol a les 21’00 h. a l’auditori municipal, que té com a acte principal el “2on Concurs de Composició de Música Festera” i coincideix també amb la nostra actuació de Baladre.
En esta ocasió el nostre grup Baladre oferirà als assistents l’espectacle: “FIL PER RANDA”, aquest espectacle vol ser un repàs a les tradicions valencianes més arrelades.


APLEC MARIOLA ONIL 2014 – Visita guiada al museo de la muñeca 05-07-2014

Mariolaanagramaroig
Buenos días, nos dirigimos a ustedes tras ponernos en contacto telefónicamente desde el Museo de la Muñeca de Onil, como le hemos explicado el día 5 de Julio desde nuestro edificio dará comienzo el acto «Les dançes dels pobles de la Serra de Mariola ONIL 2012 » al que ustedes asistirán, es por ello que todo el pueblo les brinda la posibilidad de disfrutar de nuestra cultura , Onil es un pueblo muñequero donde se fabrican los sueños de los niños, las muñecas , los playmobils , los juguetes educativos…  y a los «Colivencs» nos gustaría recibirles y enseñarles nuestro bien mas preciado «Las Muñecas «.
En Onil hay una casa con mucha historia y muy elegante llamada «La casa de l´Hort» donde actualmente se encuentra situado nuestro Museo de la Muñeca, esta casa tiene mágia pues «las muñecas se despiertan» son chicas caracterizadas que realizan una visita tematizada  donde se les explicará de una forma divertida y amenizada con duración de 1 hora el proceso de fabricación de la muñeca y la historia , así como la habitación de S.S.M.M Los Reyes Magos de Oriente y la gran ciudad de Playmobil.
 Como le hemos comentado por telefono decirles que los restaurantes se han volcado para hacer su visita mas agradable, la comida es de tipo menú  (Ensalada , 1º Plato +2º plato +postre , pan, bebida y café )
El precio de Museo con representación teatral de muñecas caracterizadas + comida es de 12€ por persona.
Para el día 5 de Julio está previsto que vengan cerca de 400 personas a «La Dançá» es por ello que nos gustaría saber si ustedes quieren venir y mas o menos cantidad de personas «no importa 10 arriba o 10 abajo » para poder poner horario para el museo pues las visitas teatralizadas se realizan con un máximo de 70 personas cada 30 minutos. La visita tiene de duración 1 hora .
 Quedo a la espera de su contestación 
 PD : El pueblo de Onil agradece a todos los pueblos participantes el esfuerzo que hacen para que su cultura no se pierda
Un saludo
Tel: 655123484 (Museo )      687610096 (Elizabeth)
email:   fabricadesuenosonil@hotmail.com
www.museo-de-la-muneca-onil.com
 
Elizabeth Vilchez Juan
Coordinadora del Museo de la Muñeca de Onil.
4 7 onil


FESTES DEL PASTORET O DE LA MARE DE DÉU D´AGRES – 2013

FESTES DEL PASTORET O DE LA MARE DE DÉU D´AGRES
Basades a una tradició que es remunta al 1484, en la qual la Mare de Déu li apareix a un pastor al interior del castell d´Agres. Segons conta la historià aquesta imatge va fugir de un incendi que es va declara a l’església de Santa Maria a Alacant i la va trobar un pastor que era manc al castell d´Agres. Aquesta es una de les tradicions mes populars tant del poble d´Agres com de totes les poblacions del voltant. Esta festa es celebra els dies 1, 6,7,8 i 9 de setembre amb la participació de milers de persones vingudes de tots els llocs de la nostra comunitat tant com de la resta d´Espanya. 
Un dels moments mes emotius i en el qual mes gent es troba a la nostra població te lloc el dia 7 de setembre en el moment en qual el pastor realitza la coneguda com “ Ambaixada del pastoret ” en la qual relata lo ocorregut aquell mateix mati al Castell de la població. 
L’ajuntament d´Agres ha sol•licitat a la GENERALITAT VALENCIANA la declaració de be d’interès cultural d’aquest acte. 
D’ACONSEGUIR AQUESTA DECLARACIÓ OFICIAL L’AMBAIXADA DEL PASTOR S’INCORPORARÀ A LA RELACIÓ BIC I GAUDIRÀ DE LA PROTECCIÓ JURÍDICA QUE GARANTISCA LA SEUA PERMANÈNCIA ENTRE NOSALTRES. 
Un dels actes mes coneguts a nivell cultural que es realitza a la nostra població es la coneguda representació teatral que es realitza el últim divendres i dissabte del mes d’agost en la qual es reviu tant la vida a Agres i les seues costums el mateix dia de l’aparició de la mare de deu. L’APARICIÓ DE LA MARE DE DEU D’AGRES. Es a dir la vida que es vivia a aquest poble i els dels voltants al any 1484. Este acte es realitza a l’aire lliure en mig d’un lloc privilegiat com es l’assut i en l’obra col•laboren i participen més d’un centenar de personatges.

PROGRAMACIÓ
Representació teatral de L’APARICIÓ DE LA MARE DE DÉU AL CASTELL
Desde : Divendres, 30 de Agost del 2013 Hasta: Dissabte, 31 de Agost del 2013
23:00 h. Representació teatral de L’APARICIÓ DE LA MARE DE DÉU AL CASTELL. Organitzat i patrocinat pel Grup de l’Aparició.
SAINETS a càrrec de les Ames de Casa
Desde : Dilluns, 26 de Agost del 2013 Hasta: Dilluns, 26 de Agost del 2013
23:00 h. SAINETS a càrrec de les Ames de Casa. Organitzat per l’Associació d’Ames de Casa i patrocinat per la Junta de Festes 2013.
SAINETS a càrrec dels Jóvens Actors
Desde : Dimarts, 27 de Agost del 2013 Hasta: Dimarts, 27 de Agost del 2013
23:00 h. SAINETS a càrrec dels Jóvens Actors. Organitzat pel grup de Jóvens Actors d’Agres i patrocinat per la Junta de Festes 2013.
NOVENA – XXVIII CAMPIONAT DE TRUC A LA PLAÇA
Desde : Dijous, 29 de Agost del 2013 Hasta: Dijous, 29 de Agost del 2013
20:30 h. NOVENA a la Mare de Déu.
21:00 h. XXVIII CAMPIONAT DE TRUC A LA PLAÇA, patrocinat pel Bar Pascual. Organitzat per la Junta de Festes 2013
IV Concurs de Pintura Gaspar Tomás
Desde : Dissabte, 10 de Agost del 2013 Hasta: Dissabte, 10 de Agost del 2013FESTES DEL PASTORET O DE LA MARE DE DÉU D´AGRES - 2013

FESTES DEL PASTORET O DE LA MARE DE DÉU D´AGRES – 2013

Dansà de Sant Joan i Sainet «Açò Pareix l’Any 10!» pel Grup de Dansa l’Alcúdia.

Amics, coneguts i saludats:
dissabte que ve, 23 de juny, farem la nostra 29a Dansâ de Sant Joan a l’Alcúdia (Ribera del Xúquer), oberta a la participació de tot lo món, amb trage o de particular, sàpia ballar molt o poquet. L’eixida serà cap a les 10 i mitja de la nit del Cantó del Calvari amb el Passeig fins la Casa de la Cultura pel carrer Jaume Roig, amb la foguera enmig de la plaça Tirant lo Blanc. No cal que confirmeu la vostra participació, però aviseu-nos en cas de voler canviar-vos ací.
Abans, este dissabte 16 de juny representarem un espectacle molt divertit que du per títol Açò pareix l’any 10!.  Si coneixeu eixa expressió o vau vore el sainet que vam fer fa any i mig pel centenari de la cooperativa local, ja sabreu per on van els tirs. Això serà a les set i mitja de la vesprada a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia -no se n’aneu a la de Crespins!-, tot debades.

Vos esperem,
Grup de Dansa l’Alcúdia
Apartat 180 ~ 46250 L’Alcúdia
(Ribera del Xúquer)
Tel. [+0034] 627 498 348


Concurs del Sainet o Comèdia d’Ambient Fester Murer – 22 de juny de 2012

Concurs del Sainet o Comèdia d’Ambient Fester Murer – 22 de juny de 2012.

07 Febrer – 22 Juny BASES DEL CONCURS DEL SAINET O COMÈDIA D’AMBIENT FESTER MURER Lloc: Ajuntament de Muro.

Des d’ací es poden baixar les BASES DEL CONCURS DEL SAINET O COMÈDIA D’AMBIENT FESTER MURER.

Data de finalització de presentació de Sainets el 22 de juny de 2012
Presentar al registre de l’Ajuntament de Muro.

Concurs del Sainet o Comèdia d'Ambient Fester de Murer - 22 de juny de 2012

 DESCÀRREGA BASES DEL CONCURS DEL SAINET O COMÈDIA D’AMBIENT FESTER DE MURER